Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Έκανε το χρέος του......και πάει ΟΑΚΑ!

Παρουσιάζοντας για μια ακόμη φορά αρκετά καλό πρόσωπο σε εντός έδρας παιχνίδι ο Θρύλος κέρδισε με σχετική άνεση τον αξιόμαχο Εργοτελη. Βέβαια οι παίκτες των φιλοξενουμένων είχαν φροντίσει στα μέσα της περασμένης εβδομάδας να δώσουν δείγματα γραφής απέναντι στο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και έτσι οι δικοί μας παίκτες ήταν σαφώς πιο προσεκτικοί στο χθεσινό ματς. Σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε από τους παίκτες του Καραγεωργιου οι οποίο μόνο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έκαναν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Ολυμπιακός επέβαλε τον ρυθμό του και είχε και τον έλεγχο του κέντρου χωρίς όμως να γίνεται ιδιαίτερα απειλητικός. Περισσότερο μια φλύαρη υπεροχή είχε. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα πηγαίναμε σε ένα φτωχό 0-0 στο ημίχρονο......ήρθε στο 28ο λεπτό η σέντρα του Παντου από τα δεξιά, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο συνήθης ύποπτος Νταρκο Κοβασεβιτς ο οποίος και έκανε το 1-0. Όπως συνηθίζει φέτος ο Ολυμπιακός όταν σκοράρει, αύξησε περαιτέρω τη πίεση, και στο 34 μετά από εκτέλεση κορνερ βρέθηκε στο ύψος του πέναλτι ο Ντουντου ο οποίος έκανε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έπαιξε ελαφρώς καλύτερα από το πρώτο......αλλά και πάλι δεν είχαμε τη δημιουργία πολλών ευκαιριών. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει 1-2 τέρματα ακόμα αν οι παίκτες ήταν πιο προσεκτικοί στη τελική προσπάθεια και αν ο βοηθός δεν σταματούσε 2 αντεπιθέσεις με ανύπαρκτα οφσαϊντ. Ουσιαστικά η ομάδα χθες πήρε αυτό που ήθελε χωρίς άγχος και κυρίως κάνοντας μια σχετική συντήρηση δυνάμενων εν όψη του ντέρμπι την επόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι, Κοβάτσεβιτς (76' Όσκαρ), Ντιόγκο, Ζεβλάκοβ, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Α.Παπαδόπουλος (90' Κ. Παπαδόπουλος), Λέτο (69' Τζόρτζεβιτς), Πάντος.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Πλάσενγκερ, Φερνάντες, Ορφανός, Ογκουνσότο, Κορδονούρης, Ζούνιορ (81' Φραγκουλάκης), Μπουντιμίρ, Γραμμόζης (59' Ρομάνο), Ροζέριο (59' Κουτσιανικούλης), Κένεντι.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.