Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Για τη μικρή Κατερίνα!

Επειδή πάνω απ'ολα είμαστε άνθρωποι, σήμερα υπέπεσε στην αντίληψη μας μια περίπτωση ενός μικρού κοριτσιού που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μέσω της ιστοσελίδας sport.gr πληροφορηθήκαμε την ιστορία της μικρής Κατερίνας και τον αγώνα που δίνει αυτή και οι γονείς της προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα της. Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα διαβάσαμε ότι ο πατέρας της μικρής είναι οπαδός του ΠΑΟΚ, όχι ότι αυτό αλλοιώνει την ανθρώπινη πλευρά του προβλήματος, αλλά θέλουμε και εμείς μέσα από αυτό το χώρο να προβάλουμε το συγκεκριμένο θέμα προκείμενου να δείξουμε ότι πάνω και πέρα απ' όλα είμαστε άνθρωποι και οι οπαδικες-πολιτικες ή άλλες πεποιθήσεις είναι απλά για καφενειακη κατανάλωση.

Όσοι θέλουν μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη μικρή Κατερίνα στο μπλογκ που έχει δημιουργηθεί γι'αυτην. Εμείς και σαν οπαδοί του Ολυμπιακού, και σαν μέλη του thrylos-fans αλλά πολύ περισσότερο σαν άνθρωποι ευχόμαστε ότι καλύτερο στην μικρή και τους γονείς της και σύντομα όλη η αυτή η περιπέτεια να αποτελεί μια άσχημη ανάμνηση.

Καλή δύναμη!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.