Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Συνεχίζει ξεκούραστα το αήττητο σερί του!

Στο άδειο, για δεύτερη φορά φέτος, ΣΕΦ (ελπίζουμε και τελευταία) ο Ολυμπιακός ανάγκασε άλλον έναν αντίπαλο του (ΠΑΟΚ) να υποκλιθεί στην αδιαμφισβήτητη ποιότητα του με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 80-71 και έτσι συνεχίζει αήττητος σε Ελλάδα και Ευρώπη (4Χ4 στην Ελλάδα και 2Χ2 στην Ευρώπη). Πολύ καλή εμφάνιση από τους Χαλπέριν, Τεόντοσιτς.

Στο ματς δεν φάνηκε να ζορίζεται ιδιαίτερα η ομάδα μας , η οποία έβρισκε λύσεις στο παιχνίδι της (τρίποντα, καλή άμυνα) και αυτό έδωσε την άνεση στον προπονητή μας να δοκιμάσει νέα πρόσωπα αλλά και να προφυλάξει άλλους παίκτες, με αποτέλεσμα να αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι ο φετινός Ολυμπιακός έχει μεγάλο βάθος στον πάγκο του και τρομερή ποιότητα ρόστερ!

Σε αντίθεση με αυτά που μας έχει δείξει φέτος η ομάδα του Ολυμπιακού ξεκίνησε το ματς κάνοντας μια αρκετά καλή εμφάνιση στην πρώτη περίοδο με το σκορ να είναι 22 – 17 στο τέλος του δεκαλέπτου με ηγέτη της ομάδας τον Γιοτάμ Χαλπέριν να εκτελεί στην επίθεση με 3/3 εύστοχα τρίποντα και τον Μίλος Τεόντοσιτς να οργανώνει αρμονικά το παιχνίδι (αλλά και να εκτελεί και αυτός από την γραμμή των 6.25 με 2/2 τρίποντα)!

Στην δεύτερη περίοδο άνοιξε περισσότερο η ψαλίδα μεταξύ των δύο ομάδων αν και όσο και να προσπαθούσε να κατεβάσει την διαφορά ο ΠΑΟΚ περίπου στα μέσα της περιόδου, και αυτό γιατί υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο (Χαλπέριν) που δεν τον άφηνε να χαρεί έστω για λίγο. Το ημίχρονο έκλεισε με ένα τρίποντο του Τεόντοσιτς από τα 8 μέτρα ύστερα από ασίστ του Τσίλντρες και το σκορ να διαμορφώνεται στο 43-31.

Στην τρίτη περίοδο ο Λίν Γκρίρ με τον Τζός Τσίλντρες πήραν τα πάνω στους στην επίθεση με αποτέλεσμα η διαφορά να συνεχίζει να μεγαλώνει και από τους +12 του ημιχρόνου να πηγαίνει στους + 18 ( 65–47 ).

Η διαφορά έφτασε την μέγιστη τιμή της στην αρχή της τελευταίας περιόδου (+22) και από εκεί και πέρα υπήρχε μια σχετική χαλάρωση με απότέλεσμα ο ΠΑΟΚ να μειώσει την διαφορά αλλά να μην καταφέρει και ποτέ του να πλησιάσει τον Ολυμπιακό στο σκόρ. Το τελικό σκόρ 80-71.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιαννάκης): Τσίλντρες 7, Βούισιτς 4, Μπουρούσης 5, Χαλπερίν 18(4), Γκριρ 10, Βουγιούκας 7, Πρίντεζης 3, Ερτσέγκ 9, Τεόντοσιτς 17(4)

ΠΑΟΚ (Πεδουλάκης): Ουέσον 7, Καυκής 14, Χαρίσης 10, Βασιλειάδης 13, Κυρίτσης 4, Τσιάρας 7, Ντιαρά 13, Μαρμαρινός 3

Σχολιάστε την νίκη της ομάδας μας στο φόρουμ των thrylos-fans.net!

Δηλώσεις Πρωταγωνιστών:

Παναγιώτης Γιαννάκης:
Για τον αγώνα: «Στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του ματς καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό, απλά όταν χάσαμε την ηρεμία μας, ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε και μείωσε. Η προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντική για το ελληνικό μπάσκετ. Για εμάς, πάντως, τέτοια ματς είναι ιδανικά για να βελτιωνόμαστε".
Για το προσωπικό του δράμα: «Θεωρώ ευλογημένους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να τους συμβεί στη ζωή. Ευχαριστώ όλους όσοι μου συμπαραστέκονται και είναι δίπλα μου. Είναι προίκα να υπάρχουν άνθρωποι που σε νοιάζονται. Υπάρχει μια ωραία μπάλα που μπορεί να σε κάνει να ονειρεύεσαι και να ξεχνάς».

Γιοτάμ Χαλπέριν«Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόουτς, που περνάει δύσκολες μέρες μετά την απώλεια του αδερφού του. Παρότι δεν πιάσαμε καλή απόδοση, είχαμε ορισμένα θετικά διαστήματα, στα οποία δημιουργήσαμε και τη διαφορά ασφαλείας. Όμως, όσο περνούν τα ματς θα βελτιωνόμαστε ακόμη περισσότερο".

Είπε και για τον Νικολά Βούισιστς ότι "Αυτή την περίοδο δεν είναι στα καλύτερά του, αλλά ο Νίκολα είναι σπουδαίος παίκτης. Ηταν περισσότερο αστείο, επειδή δεν είχε παίξει καλά και ήταν το πρώτο του καλάθι στο ματς. Από τη στιγμή που πανηγύρισε αυτός, τον ακολουθήσαμε».

· Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον προπονητή μας κ. Παναγιώτη Γιαννάκη και στην οικογένεια του για τον άδικο χαμό του αδερφού του Άγγελου.
· Εκτός αποστολής ήταν οι Βασιλόπουλος, Σχορτσιανίτης, Γιαννόπουλος, Σλούκας, Καραθανάσης ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου και ο Θοδωρής Παπαλουκάς (το επέτρεψε η ευνοϊκή ροή του αγώνα)
· Πολλοί παλιοί γνώριμοι βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να αντιμετωπίσουν την ομάδα μας. Από την περυσινή ομάδα ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Παναγιώτης Καυκής και οι παλιότεροι Χαρίσης και Μπουντούρης (έστω και ως τεχνικός διευθυντής πλέον και όχι ως παίκτης).


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.