Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Περίπατος στη Καβάλα!

Περίπατο στη Καβάλα πραγματοποίησε σήμερα ο Ολυμπιακός, που επικράτησε εύκολα της τοπικής ομάδας με 51-82. Λίγες μέρες μετά την πρώτη ήττα για τη φετινή σεζόν από τη Τσιμπόνα, στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα και επικράτησε εύκολα του αντιπάλου του.

Με όπλο του την τρομερή άμυνα ο Ολυμπιακός κατάφερε να ξεφύγει μπροστά στο σκορ, από το 2ο δεκάλεπτο και μετά, και να τελειώσει ουσιαστικά το ματς. Με επιμέρους σκορ 41-14 στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Θρύλος καθάρισε τον αγώνα, παρόλο που στην αρχή μπήκε στο παρκέ, με την γνωστή πλέον νωθρότητα.

Από τους ερυθρόλευκους ξεχώρισαν οι Γιάννης Μπουρούσης με 11 πόντους, ο Γιώργος Πρίντεζης με 12 πόντους, ο Τζος Τσίλντρες με 11 πόντους και ένα τρίποντο, ενώ αξιοσημείωτη είναι η επανεμφάνιση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, που είχε 11 πόντους με 3/4 βολές, 4/4 δίποντα και 4 ριμπάουντ. Από τους φιλοξενούμενους, ο μοναδικός που διασώθηκε ήταν ο εντυπωσιακός Αμερικανός γκάρντ, Ντάνιελς που σκόραρε συνολικά 19 πόντους με ένα τρίποντο.

Σχολιάστε τον αγώνα στο φόρουμ των thrylos-fans.net!

Τα δεκάλεπτα: 21-26, 26-47, 35-67, 51-82

Καβάλα (Κώστας Πιλαφίδης): Ντιγκμπέ 9 (2τρ.), Ντάνιελς 19 (1τρ.), Αμαγκού 4, Κέκελης, Λόλας, Πενταζίδης, Γκαγκαλούδης 5, Αγγελακόπουλος, Καβαλιάουσκας 3, Κούβελας, Τόμας 6, Πάντιτς 5.

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης): Παπαλουκάς 8 (5ασ.), Πελεκάνος 3 (5ρ.), Τσίλντρες 11 (1τρ.), Βούιτσιτς 8 (4ρ., 3ασ.), Τεόντοσιτς 7 (1τρ.), Μπουρούσης 11 (1τρ., 8ρ.), Χαλπερίν 1, Γκριρ 4, Πρίντεζης 12, Έρτσεγκ 6, Σλούκας, Σχορτσανίτης 11 (4/4δ., 4ρ.)


Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Γιαννάκη:

"Χαίρομαι που ο κόσμος ανταποκρίνεται στην προσπάθεια της Καβάλας κι έτσι πρέπει να συνεχίσει. Ήρθαμε συγκεντρωμένοι γι αυτό το παιχνίδι με σεβασμό στην προσπάθεια που κάνει η Καβάλα. Στην αρχή είχαμε κάποια προβλήματα να λύσουμε στην άμυνα και όταν καταφέραμε να έχουμε περισσότερη συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, πήραμε μια διαφορά που μας έδωσε την ευκαιρία να δώσουμε την ευκαιρία σ όλα τα παιδιά να παίξουν και να δούμε κάποια πράγματα. Υπομονή στον Κώστα και ο κόσμος να συνεχίσει να στέκεται κοντά στην ομάδα. Έχουμε εκπληκτικούς προέδρους και κόσμο, εμείς απλά πρέπει να δουλέψουμε έτσι ώστε η ομάδα να καταφέρει να δουλεύει το ίδιο καλά από την αρχή ως το τέλος για να γίνει πρώτη".

Οι δηλώσεις του αρχηγού του Ολυμπιακού, Θοδωρή Παπαλουκά:

"Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για την πόλη της Καβάλας. Το πρώτο στην Α1. Πρέπει όμως να μας προβληματίσει γιατί έχουμε φτάσει στο σημείο να είμαστε στην 5η αγωνιστική και η Καβάλα να παίζει το πρώτο εντός. Ξέραμε ότι η Καβάλα θα έχει ενθουσιασμό για να ευχαριστήσει τον κόσμο και στο πρώτο δεκάλεπτο το σκορ πήγε κλειστά. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας γιατί προερχόμασταν από μια ήττα στην Τσιμπόνα που παίξαμε κακή άμυνα. Το βελτιώσαμε και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι".

Οι δηλώσεις του προπονητή της Καβάλας, Κώστα Πιλαφίδη:

"Να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και στον Παναγιώτη Γιαννάκη για τη νίκη και την προσπάθεια που κάνουν φέτος. Να τους ευχηθώ επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο και την ομάδα του Ολυμπιακού γιατί δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για να χαρεί ο κόσμος το παιχνίδι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο χαθήκαμε και νικηθήκαμε κατά κράτος μέσα στο καλάθι. Απλά υπήρχαμε για να τελειώσει το παιχνίδι. Πρέπει να βελτιώσουμε τις αδυναμίες για να παρουσιάσουμε ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μέλλον. Τα παιχνίδια μας διδάσκουν για τα προβλήματα. Με το χρόνο θα είμαστε καλύτεροι, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου έτσι όπως έγιναν τα πράγματα".


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.