Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

Πάρτι μέσα στη Γλυφάδα!


Άρθρο του Everick-7

O Ολυμπιακός μετά από εξαιρετική εμφάνιση άλωσε την Γλυφάδα επικρατώντας πολύ εύκολα με 0-3 του αιώνιου αντιπάλου!!! Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 1300 φίλοι του τριφυλλιού που άλλα περίμεναν αλλά τελικώς γεύτηκαν μέχρι το τέλος το πικρό ποτήρι της ήττας...

Στο πρώτο σετ οι δύο αντίπαλοι συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι το 18-18. Οι γηπεδούχοι σε κάποια σημεία χάλασαν την υποδοχή των ερυθρολεύκων αλλά στα κρίσιμα σημεία μίλησε ο Ιβάν ο Τρομερός (ΜΙΛΚΟΒΙΤΣ) που με την συνδρομή του ισχυρού μπλοκ των Χοφ κ του Τζούριτς κυρίως έδωσαν το προβάδισμα με 0-1 (21-25).

Στο δεύτερο σετ η εικόνα δεν άλλαξε. Μάλιστα ο ΟΣΦΠ παρουσιάστηκε πολύ ψύχραιμος στην υποδοχή κ σε συνδυασμό πάντα με το πολύ ισχυρό σερβίς αλλά κ το αποτελεσματικό μπλοκ των Μίλκοβιτς -Τζούριτς . Όλα τα λεφτά σε αυτό το σετ ο Πορτορικανός Ριβέρα. Στα κρίσιμα όταν ο ΠΑΟ ισοφάρισε σε 18-18 ξεκόλλησε τον ΟΣΦΠ επιθετικά κ τον οδήγησε στο 0-2 (21-25).

Το τρίτο σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Οι ερυθρόλευκοι έστησαν πραγματικό πάρτι. Αξιοσημείωτες οι διαφορές στο σετ.. 6-16, 7-21 κ 9-24!!!! Το τελικό 11-25 αποτελεί την μεγαλύτερη διαφορά κατάκτησης σετ στην προϊστορία σε αγώνες των αιωνίων!!!! Το τελικό 0-3 γράφτηκε στο ταμπλό του κλειστού Μάκης Λιούγκας κ οι τριφυλλοφόροι οπαδοί αποχώρησαν απογοητευμένοι κ χωρίς καν να αντέξουν να αποδοκιμάσουν τα ξέφρενα πανηγύρια των Ερυθρόλευκων παικτών.

Τα σετ: 21-25, 22-25, 11-25

Παναθηναϊκός: Αγκάμες 16, Αντράε 6, Λάππας 5, Γκέριτς 5, Ανδρεάδης 2, Ντεπέστελε 1, Στεφάνου (λ. 50%), Ντονάς, Ψάρρας, Χατζηαντωνίου, Κυριαζής 2
Ολυμπιακός: Ριβέρα 6, Κουρνέτας, Χοφ 6, Τζούριτς 13, Μίλκοβιτς 22, Ούρναουτ 8, Παπαδημητρίου (λ. 85%), Χριστοφιδέλης, Τσέργας, Καριπίδης, Ρουμελιώτης
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Άντερς Κρίστιανσον: "Η αλήθεια είναι ότιν δεν περίμενα μια τόσο εύκολη επικράτηση. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά και έκανε τα δύσκολα εύκολα. Αν εμείς δεν παίζαμε καλά τότε όλα θα ήταν πιο δύσκολα. Σιγά σιγά βελτιωνόμαστε και σήμερα, ήμασταν καλοί στα σερβίς και στην υποδοχή. Πλέον σημαντικό είναι να τα διατηρήσουμε όλα αυτά και υπάρχουν κι άλλα βήματα που πρέπει να κάνουμε".

Βασίλης Κουρνέτας: "Ήταν δύσκολο που παίχτηκε στις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός ίσως να επηρεάστηκε από την πορεία του παιχνιδιού. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν τόσο εύκολο το παιχνίδι και για να λέμε την αλήθεια δεν περιμέναμε μια τόσο εύκολη νίκη. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει την πιο σταθερή πορεία έως τώρα και γι' αυτό είναι ψηλά στην βαθμολογία. Το σημαντικό είναι ότι ο τίτλος παίζεται στα πλέι οφ και το θέμα είναι όλοι οι παίκτες να είναι σε υψηλά στάνταρ απόδοσης τότε που θα κρίνεται ο τίτλος".

Ιβάν Μίλκοβιτς: "Είμαστε αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο μόνο και κάνουμε τα πάντα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους για να κερδίσουν οι ομάδες, αλλά εκτός γηπέδου είμαστε μόνο και μόνο φίλοι", τόνισε ο Σέρβος, αναφερόμενος στον κουμπάρο του, Άντριγια Γκέριτς. "Παρά τη διακοπή ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά, ήταν καλό ξεκίνημα, αλλά υπάρχουν δύσκολες ομάδες και πρέπει να παίξουμε καλά αν θέλουμε να φτάσουμε στους στόχους μας. Δεν ξέρω για την ομάδα, αλλά προσωπικά ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μου".


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.