Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Τον ΚΑΚΟ τους τον καιρο!!!

Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ ως γνωστόν προσφέρονται για κουβεντούλα, αλλά ας την αφήσουμε για άλλη φορά. Οταν θα κάνουμε το αφιέρωμα για τη ένδοξη ομάδα της Κρήτης, αποχαιρετώντας τη για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Μέχρι τότε όμως θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε για άλλη μια φορά τον θίασο που λέγεται ομάδα το προσεχές Σάββατο. Ας πάμε όμως στο σημερινό παιχνίδι και την πρόκριση του Ολυμπιακού στον επόμενο γύρο του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να προσπαθήσει ιδιαίτερα κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας των κρητικών με 2-0, χάρη στα γκολ των Μπελούτσι και Λέτο. Οι δυο Αργεντίνοι άλλαξαν την εικόνα του αγώνα κι έδωσαν τον αέρα που χρειαζόταν η ομάδα του Βαλβέρδε, όταν μπήκαν σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Μέχρι τότε οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν απειληθεί ιδιαίτερα, αλλά ούτε και είχαν συγκλονιστικές ευκαιρίες σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Οι αντίπαλοι τους αρκέστηκαν σε αυτό που γνωρίζουν να κάνουν καλά, όλοι όσοι παίζουν εναντίον της ομάδας μας. Με την ανοχή του Κάκου οι παίχτες μας έφαγαν για ακόμα μια φορά ξύλο δίχως έλεος. Σε αυτό τον τομέα πρωταγωνίστησαν και με το παραπάνω οι κρητικοί και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε.

Επίσης πρέπει να αναγνωρίσουμε και την προσπάθεια που έκανε ο Κάκος για να τους αποτρέψει. Είχε την πρόθεση ο άνθρωπος αλλά νόμισε πως παίζαμε με το αφεντικό του μαγαζιού και όχι με το υποκατάστημά του. Ανθρωπος είναι και μπερδεύτηκε...τι να κάνουμε; Γι αυτό και δεν σφύριξε το πέναλτυ που με γυμνό μάτι είδε όλη η Ελλάδα από την πρώτη στιγμή. Ε, ας τον συγχωρέσουμε...δεν έχει ξανακάνει κακή διαιτησία σφυρίζοντας τον Ολυμπιακό...ή μήπως έχει ξανακάνει; Οπως φίλοι μου καταλαβαίνετε δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ με τον αγώνα, βλέποντας αυτά που συμβαίνουν.

Ως πότε λοιπόν οι παίχτες του Ολυμπιακού θα τρώνε ανελέητο ξύλο και θα μένουν απροσταύτευτοι από κάθε δρεπανηφόρο που κυκλοφορεί στον Ελλαδικό χώρο; Ο Ολυμπιακός σήμερα δεν πήρε απλά μια πρόκριση...έστειλε για ακόμα μια φορά το μύνημα που δεν λένε κάποιοι να καταλάβουν. Οτι δεν έχει να φοβήθει τους τζάμπα μάγκες. Παίζει τη μπάλα που μπορεί παρά τα προβλήματά του και δείχνει σε όλους ότι αν δεν παίξουν μπάλα δεν μπορούν να τον σταματήσουν. Οι παίχτες συνήθισαν και το ξύλο και την τυφλή διαιτησία και με αυτά τα δεδομένα πορεύονται προς την κορυφή.

Αν τώρα πρόεδρος και προπονητής καταλάβουν και αυτοί με τη σειρά τους κάποια πράγματα τότε θα δούμε και έναν πολύ καλύτερο Ολυμπιακό. Και κλείνοντας θα δείτε τις ενδεκάδες(μια ομάδα υπήρχε στοι γήπεδο-η άλλη ήταν περιφερόμενος θίασος) του αγώνα όπου μόνο εκεί φάνηκε πως υπήρχε κάποιος με το όνομα Οσκαρ...τα σχόλια δικά σας!!!Εύχομαι το Σάββατο να διαβάζετε για έναν καλύτερο αγώνα και με ορφότερο θέαμα...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Πάντος, Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Γκαλέτι, Μενδρινός, Ντουντού, Τζόρτζεβιτς (65΄ Λέτο), Όσκαρ (60΄ Μπελούτσι), Ντιόγο (83΄ Μήτρογλου)

Τα σχόλια σας για το παιχνίδι εδώ!!!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.