Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Ανοιχτός ο δρόμος για το Βερολίνο!


Στον 5ο όμιλο της φάσης των «16» της Ευρωλίγκα "έπεσε" ο Ολυμπιακός στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Βαρκελώνη. Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν μαζί με τις Ταού (Ισπανία), Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) και Προκόμ Τρεφλ Σόποτ (Πολωνία). Οι αγώνες της φάσης των «16» θα διεξαχθούν το διάστημα 28 Ιανουαρίου-12 Μαρτίου. Την πρόκριση στα προημιτελικά εξασφαλίζουν οι πρώτοι δύο κάθε ομίλου.

Σχολιάστε την κλήρωση του Top 16, στο φόρουμ των thrylos-fans.net!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Γιαννάκης, μόλις ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα της κλήρωσης της Ευρωλίγκα, τόνισε: «Η κλήρωση γίνεται μόνο και μόνο για να μάθουμε τα ονόματα των αντιπάλων μας. Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι πολύ υψηλό και ως εκ τούτου όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, οι οποίοι έχουν παράδοση στην διοργάνωση και δίψα για διάκριση. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καλά και έχουμε το ταλέντο για να κερδίζουμε τους πάντες, αρκεί βέβαια να παίζουμε όπως πρέπει.»

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στην κλήρωση, δήλωσε: «Η κλήρωση σε μεγάλο βαθμό ήταν αναμενόμενη, αφού με βάση τα κριτήρια που έχει θεσπίσει η Ευρωλίγκα ξέρεις με μεγάλη πιθανότητα τους αντιπάλους σου. Εμείς από την αρχή της χρονιάς έχουμε ως στόχο το φάιναλ φορ και, για να επιτύχουμε το στόχο μας, πρέπει να κερδίζουμε όποια ομάδα βρίσκεται στο δρόμο μας. Εύκολη ή δύσκολη μια κλήρωση δεν μπορεί να τη χαρακτηρίσει κανείς. Αυτό φαίνεται μόνο στο παρκέ».

To πρόγραμμα:

GAME 1 (January 28-29, 2009)
Tau Ceramica vs. Asseco Prokom
AJ Milano vs. Olympiacos

GAME 2 (February 4-5, 2009)
Olympiacos vs. Tau Ceramica
Asseco Prokom vs. AJ Milano

GAME 3 (February 11-12, 2009)
Asseco Prokom vs. Olympiacos
Tau Ceramica vs. AJ Milano

GAME 4 (February 25-26, 2009)
Olympiacos vs Asseco Prokom
AJ Milano vs. Tau Ceramica

GAME 5 (March 4-5, 2009)
Asseco Prokom vs. Tau Ceramica
Olympiacos vs. AJ Milano

GAME 6 March 11-12, 2009)
Tau Ceramica vs. Olympiacos
AJ Milano vs. Asseco Prokom


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.