Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Καλά (Γαλλικά) κρασιά!

Ένα παιχνίδι που έπρεπε να ήταν τυπική διαδικασία οδήγησε τελικα σε μια ντροπιαστική ήττα (68 - 78)τον Ολυμπιακό από τη Γαλλική Λε Μαν. Ένας άψυχος, ασύνδετος και σε γενικές γραμμές άθλιος Ολυμπιακός κατάφερε να χάσει μέσα στο ΣΕΦ από μια εκ των χειρότερων (βάση αποτελεσμάτων) ομάδων της Ευρωλιγκα. Τεράστιες οι ευθύνες όλων και πρώτα και κύρια του πάγκου στην ομάδα που εδώ και σχεδόν βλέπει την ομάδα να είναι παιχνίδι με παιχνίδι χειρότερη και δεν έχει κάνει κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Τεράστιες όμως και οι ευθύνες των παικτών της ομάδας που είναι χρυσοπληρωμένοι και οφείλουν να δείχνουν σεβασμό στην ομάδα αλλά και φιλότιμο. Ας δείχνουν φιλότιμο και πάθος και ας χάνουν......αλλά τέτοιες εμφανίσεις αποτελούν ντροπή για το σύλλογο.

Δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο για το παιχνίδι. Ας αναλογιστούν ΑΠΑΝΤΕΣ σε ποια ομάδα βρίσκονται και τι θυσίες κάνει και ο κόσμος και η διοίκηση για το σύλλογο. Ελπίζουμε το σημερινό ρεζιλίκι να γίνει μάθημα και να μην ξαναδούμε αυτά τα χάλια ξανά!

Σχολιάστε το ματς στο φόρουμ των thrylos-fans!

Τα δεκάλεπτα: 12-15, 31-30, 44-55, 68-78

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης):
Παπαλουκάς 8 (1τρ., 4ασ.), Πελεκάνος, Βούιτσιτς 8, Μιλόσεβιτς, Μπουρούσης 5 (6ρ.), Χαλπερίν 15 (1τρ., 6κλ.), Γκριρ 15, Πρίντεζης 2, Έρτσεγκ 3, Τεόντοσιτς (2τρ.), Σχορτσανίτης 4.

Λε Μαν (Τζον Τζάκσον): Γκομί, Τσέις 9 (2τρ.), Σπένσερ 20 (4τρ.), Κοφι 15 (13ρ.), Ντιο 7 (1τρ.), Εντόι 8 (2τρ.), Λελούπ 3 (1τρ.), Μπατίστα 8, Μπαντιάν 2, Μπλούθενταλ 6.

Γιαννάκης: "Δεν ξέρω τι να πω. Δεν ήρθαμε για να παίξουμε, ντρέπομαι για την εικόνα που παρουσιάσαμε και ζητάω συγνώμη από τον κόσμο μας, που ήρθε και μας στήριξε. Μόνο με σκληρή δουλειά όμως θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Δεν έχω να πω πολλά για το ματς. Να είναι σίγουροι όλοι όμως ότι θα παλέψουμε σκληρά. Αισθάνομαι μεγάλο θυμό αυτή τη στιγμή... Κάθε άνθρωπος που θέλει να δει το ταλέντο του να πιάνει τόπο, πρέπει να βιώσει δύσκολες στιγμές. Εμείς διαλέγουμε το δύσκολο δρόμο και πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε. Για να κερδίσουμε πράγματα από αυτή την ήττα, πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι οφείλουν να είναι σκληροί με τους εαυτούς τους και ανεκτικοί με τους συμπαίκτες τους".

Τζάκσον: "Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στους αγώνες μας, θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα στον όμιλο, αλλά μας κόστισαν οι ήττες στην αρχή. Ωστόσο, κάναμε το τέλειο φινάλε απέναντι σε μια ομάδα που θέλει και μπορεί να διεκδικήσει το τρόπαιο".


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.