Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Θρύλος ο 37ος!!!

Όσο χρειάστηκε έπαιξε ο Ολυμπιακός απόψε στη Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα να φύγει νικητης από το γήπεδο και να στεφθεί και τυπικά πρωταθλητής ΚΑΙ φέτος. Παρόλο που ενώ η ομάδα μας προηγήθηκε σχετικά νωρίς με γκολ του Ματ Νταρμπισαϊρ, στο 51ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 με το Πανιώνιο να σημειώνει 2 τέρματα ένα στο τέλος του ημιχρόνου και ένα στις αρχές του 2ου μισού του αγώνα. Η ομάδα μας δεν πτοήθηκε από τις αναγκαστικές αλλαγές των Οσκαρ και Νικοπολιδη και παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και κέρδισε τελικά 3-2 με γκολ των Τζολε και Ντουντού!

Ο Θρύλος πλέον πανηγυρίζει το 37ο πρωτάθλημα της ένδοξης ιστορίας του και είναι υποχρεωμένος πλέον αφενός μεν να κερδίσει και το κύπελλο και αφετέρου να φροντίσει να οργανωθεί για τη νέα χρονιά και να μην γίνουν πάλι τα ίδια λάθη και από τη διοίκηση και από το προπονητή. Εμείς να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα που πήρε και αυτό το πρωτάθλημα και αναμένουμε ακόμα καλύτερη πορεία την επόμενη χρονιά!!!

Σχολιάστε το πρωταθλητή στο φόρουμ των thrylos-fans!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώτης Σταματόπουλος): Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Ρεκόμπα, Άντερσον, Μάκος, Εστογιανόφ, Κοντοές (84' Μπάρκογλου), Νικολάου (56' Μαϊστόροβιτς), Τζαβέλλας, Λουρένσο (66' Σκούφαλης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης (46' Κόβατς), Ντομί, Ζεβλάκοφ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ντουντού, Πατσατζόγλου (58' Μπελούτσι), Όσκαρ (36' Γκαλέτι), Τζόρτζεβιτς, Ντάρμπισαϊρ, Μήτρογλου




Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.