Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Tο τέλος του Ερνέστο...!!!

Ελπίζω την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές να συντάσσεται και η ανακοίνωση της απόλυσης του Ερνέστο Βαλβέρδε. Πριν τον σημερινό αγώνα ο Βάσκος μετρούσε μέρες, τώρα πλέον ίσως να μετράει και ώρες. Αν ο Σωκράτης Κόκκαλης παραμένει αυτός που όλοι ξέρουμε, ήδη θα πρέπει να μιλάμε για την αναζήτηση του νέου προπονητή. Αυτά όμως θα τα πούμε μέσα στη βδομάδα, κάνοντας και τον απολογισμό της χρονιάς. Ναι φίλοι μου, μόλις μπήκαμε στο Μάρτη αλλά η χρονιά έχει τελειώσει για τους λόγους που όλοι ξέρετε.

Και για να μην γίνομαι κουραστικός ας πάμε στο παιχνίδι που ήταν ντέρμπυ μόνο στο όνομα. Απολαύσαμε ένα κάκιστο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες και έτσι ήρθε φυσιολογικά το 0-0. Δε θα σταθώ στις διαιτητικές αποφάσεις...ο Σπάθας απλά δεν κάνει για αυτό το επίπεδο αγώνων. Θα σταθώ στο γεγονός πως σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού στο Καραΐσκάκη και εδώ θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον τεχνικό της ομάδας που παρέταξε την ομάδα απλά για να μη χάσει. Σενιόρ Βαλβέρδε άλλο Ολυμπιακός και άλλο Εσπανιόλ.

Η ομάδα παρουσιάστηκε τραγική για ακόμα ένα παιχνίδι και δεν πρόσφερε το θέαμα στον κόσμο που και πάλι γέμισε το Καραΐσκάκη Για μένα δεν φταίνε οι παίχτες...αλλά ο προπονητής. Δεν είδα να κάνει τίποτα για να κερδίσει το παιχνίδι και θεωρώ πως βοήθησε τα μέγιστα για να βγάζουν τώρα γλώσσα οι αιώνια δευτεροτρίτοι. Χωρίς φαντασία στο παιχνίδι και με μηδενική δημιουργία φάσεων, ο Ολυμπιακός απειλούσε μόνο από τα στημένα. Όπως καταλαβαίνετε το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής και κάπου εδώ θα το αφήσουμε στην άκρη.

Εκείνο που μένει είναι πως η ομάδα δεν πάει καλά. Πρόεδρε δεν είναι στραβός ο γιαλός...εμείς αρμενίζουμε στραβά κι έχεις κι εσύ τις δικές σου ευθύνες. Εύχομαι καλή επιτυχία στην μπασκετική ομάδα και να μας δώσει τη χαρά που ο Ερνέστο μας στέρησε...

Σχολιάστε το παιχνίδι εδώ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πάντος, Άντζας (44' Ζεβλάκοφ), Τοροσίδης, Ντουντού, Πατσατζόγλου (77' Μενδρινός), Αβρ. Παπαδόπουλος, Μπελούτσι, Τζόρτζεβιτς (82' Όσκαρ), Γκαλέτι, Ντιόγο.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.