Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Φτού σας, ξεφτιλισμένοι!

Τελικά η βλακεία, η εμπάθεια και ο κομπλεξισμος.......τα τρία χαρακτηριστικά των αντιΟλυμπιακων δημοσιοκάφρων......δεν έχουν όριο! Τι με έπιασε ξαφνικά ε? Αφορμή για να επιβεβαιώσω τα τρία αυτά χαρακτηριστικά ήταν η εμετική αντιμετώπιση που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού από τους κάφρους που αρθρογραφούν και έχουν το "αντικειμενικό" (υποτίθεται) αθλητικό σαϊτ sportdog.gr! Τι έκαναν λοιπόν αυτοί οι "τραμπούκοι" των πλήκτρων? Τίποτα περισσότερο από το να χαρακτηρίσουν φόρα παρτίδα τους παίκτες του Ολυμπιακού ως μ*λακες!!! Ορίστε και τα screen-shots από το σαϊτ των κομπλεξικών:


Η αλητεία και ο τυφλός φανατισμός τελικά δεν ξεκινά ούτε από τους οπαδούς ούτε από τις διοικήσεις των ομάδων! Ξεκινά από ένα μάτσο ηλίθιους αγράμματους που δεν χάνουν ευκαιρία να προκαλέσουν είτε μέσα από τέτοιες αλητείες είτε μέσα από προβοκατόρικα και επικίνδυνα πρωτοσέλιδα είτε μέσα από κατάπτυστα και προκλητικά άρθρα. Σίγουρα δεν φταίνε μόνο 1-2 ηλίθιοι του sportdog.gr! Η πρόκληση του κάφρου από το συγκεκριμένο σαϊτ είναι μόνο η αφορμή για την αποψινή μου παρέμβαση! Δυστυχώς ο χώρος των εντύπων και ηλεκτρονικών αθλητικών ΜΜΕ βρίθει από κάφρους και από κομπλεξικά ανθρωπάκια!

Αναμένουμε από το συγκεκριμένο σαϊτ μια επίσημη συγγνώμη για τη συγκεκριμένη αλητεία! Το ότι έσπευσαν να αλλάξουν το όνομα του αρχείου δεν δίνει συγχωροχάρτι......ούτε η επίκληση για λάθος εξιλεώνει τους υπεύθυνους της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Απαιτούμε ΔΗΜΟΣΙΑ απολογία, και καλούμε παράλληλα τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να πάρει θέση.

Κάφροι δημοσιογράφοι σας το έχουμε ξαναπεί........ΟΣΟ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ......ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ!!!!

Eric



ΥΓ: Όσο για το μπουλη των Β.Π.........το κουραδομαγκα των πρωτοσέλιδων.......έρχεται η ώρα του, εντός των ημερών!



Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.