Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Αποστολή εξετελέσθη!

Αν ένας ήταν ο κύριος στόχος του Ολυμπιακού σήμερα, αυτός ήταν να πάρει ένα καλό σκορ στην Τρίπολη, ενόψει του επαναληπτικού στον Πειραιά. Και μπορούμε να πούμε ότι τα κατάφερε, καθώς το τελικό 2-2 δίνει σαφές προβάδισμα στην ομάδα μας για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δεν θα ήταν καθόλου αβάσιμο αν λέγαμε πως το σημερινό παιχνίδι είχε πολλά κοινά με αυτό της Κυριακής ενάντια στον Ηρακλή. Ένας τραγικός Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, πλήρως ασύνδετος, με ανύπαρκτη ανάοτυξη και αστεία λάθη στην άμυνα και ένας πολύ καλύτερος στο δεύτερο, όπου θα μπορούσε να έχει πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ.

Ο σημερινός αγώνας προσφέρεται για αρκετά συμπεράσματα και καλό θα ήταν να μην σταθούμε μόνο στο τελικό σκορ. Για παράδειγμα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα πρέπει να προβληματιστεί για την πολύ κακή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και να εκμεταλλευτεί παίκτες όπως τον Ντάρμπισιρ, που έδειξε πως έχει τη θέληση και κυρίως την ικανότητα να βοηθήσει. Θετικό είναι επίσης και το γεγονός πως ο Ντιόγο σκόραρε δύο φορές (κάτι που είχε να γίνει καιρό), ο Όσκαρ τα πήγε αρκετά καλά όσο αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ενώ και ο Γιάννης Παπαδόπουλος ανταποκρίθηκε στο ρόλο του.

Γεγονός είναι πως και ο Αστέρας βοήθησε πολύ στο να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έδειξε πως είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας την Κυριακή με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι (79' Γ. Παπαδόπουλος), Ντιόγο (76' Ντάρμπισαϊρ), Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Αβρ. Παπαδόπουλος, Λέτο, Μπελούτσι (71' Όσκαρ), Πάντος, Τοροσίδης


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.