Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Έναν "Μακεδονομάχο" ρε παιδιά.........!

Αναρωτιέμαι σήμερα αν θα εμφανιστούν όλοι οι "Μακεδονομάχοι" της σφαλιάρας να πάρουν το μέρος της "αδικημενης" απο το "κατεστημένο" ομάδας του δημοσίου με έδρα τη Τούμπα. Που είστε κυρία Ράπτη σήμερα;;; Τι έχετε να πείτε για τα πιθηκοειδή που πέταγαν γυάλινα μπουκάλια, πέτρες και κροτίδες στους παίκτες του Ολυμπιακού; Προχθές πήγαινε ροδάνι η επιδέξια (στο πολιτικό λόγο βεβαίως) γλωσσίτσα σας κυρία Ράπτη με αφορμή τις 2 ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΕΣ αποβολές της πανάθλιας ομάδας σας στο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Σήμερα που είστε κυρία Ράπτη; Αυτή τη φορά δεν θα κάνατε κατάχρηση του αξιώματος που σας έδωσε ο Ελληνικός λαός προκειμένου να κάνετε καμιά επερώτηση στο Κοινοβούλιο; Αλλά κατανοώ, κυρία Ράπτη, τη δουλικότητα σας απέναντι σε ορισμένους πιθηκανθρώπους. Ψηφαλακια είναι αυτά κυρία Ράπτη........ψηφαλακια......που σας κρατάνε μέσα στο κόλπο.....αλλιώς τι άλλο θα κάνατε; Λες και ξέρετε να κάνετε και τίποτε άλλο; Από τα 20 σας, σας τρώμε στη μάπα! Και σας τρώμε που σας τρώμε, τουλάχιστον να φροντίζετε είτε να είστε αντικειμενική είτε να το ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ όπου δεν ξέρετε τι σας γίνεται.


Κύριε Ζορο-Νομάρχα;; Εσείς;; Θα πείτε τίποτε; Ή μόνο για να αμολάτε αρλούμπες στον Αυτιά κάθε πρωί είστε καλός; Δεν έχετε να πείτε τίποτα για το κατεστημένο της Αθήνας που χθες δεν διέκοψε το παιχνίδι και επέτρεψε να δέχονται βροχή απο γυάλινα μπουκάλια οι παίκτες του Ολυμπιακού από διάφορα πιθηκοειδή;; Αλλά τι να πείτε ........άλλος ένας δούλος είστε και εσείς.........του λαού βεβαίως. Ψηφαλακια είπαμε.....η αντικειμενικότητα σας εξαντλείται εκεί που αρχίζουν να θίγονται τα εμετικά μικροπολιτικά σας συμφέροντα.

Κύριε Ορφανέ; Εσείς θα πείτε τίποτα, ή εχετε καταπιεί καμιά πατσαβούρα από χθες και δεν έχετε λόγια;; Όλα καλά κύριε υπουργέ στη Τούμπα; Τι θα λέγατε σήμερα κύριε Κρατικοδίαιτε αν όλα αυτά είχαν γίνει στο Πειραιά; Θα τη βλέπατε και εσείς "αντάρτης" και ως άλλος Τατουλης θα ζητούσατε να πέσει η κυβέρνηση;; Λίγο φιλότιμο κύριε υπουργέ.......!

Κύριε Ιωννιδη; Έχεις φάει και ψωμί στον Ολυμπιακό και σε αγαπήσαμε. Δεν ντρεπεσαι κάθε τρεις και λίγο να αυτοξεφτιλιζεσαι είτε νομιμοποιώντας τις αλητείες είτε κάνοντας τον αδιάφορο μπροστά σε εμετικά και προκλητικά δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων; Πραγματικά κρίμα το μπόι και την ιστορία σου!!!

Επιτελούς κύριοι Θεσσαλονικεις Μαυρογιαλουροι, δείξτε λίγο τσίπα και λίγο φιλότιμο. Ο λαός σας ταΐζει και σας συντηρεί και απαιτεί ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΦΙΛΟΤΙΜΟ. Αν δεν μπορείτε να τα δείξετε........στα ΤΣΑΚΙΔΙΑ! Άιντε.......μου έχετε γίνει τιμητές των πάντων και υποστηρικτές μιας μάζας κοπριτών υπανθρώπων!

Τιμή και δόξα στη Θεσσαλονίκη και όλη τη Μακεδονία. Αυτοί που δεν αξίζουν τιμή και δόξα είναι οι πίθηκοι με τις μαυρόασπρες φανέλες που κάθε φορά κάνουν διαγωνισμό δολοφονίας παίκτη του Ολυμπιακού. Είναι οι ίδιοι που ανοίγουν τα μπούτια σε άλλα Αθηναϊκά σωματεία..........είναι οι ίδιοι που κρεμάνε πανό "Ελληνες Είστε και Φαίνεστε", είναι οι ίδιοι που έβριζαν το Ξηροκωστα οταν περνούσε με το καροτσάκι, είναι οι ίδιοι που χθες είχαν κρεμάσει Βουλγάρικη σημαία στα κάγκελα τους, είναι οι ίδιοι που κάθε χρόνο προπηλακίζουν αντιπάλους παίκτες και ομαδες (για ρωτήστε Πανιώνιο και Λάρισα τι τράβηξαν εκεί πάνω). Ε! Σε αυτούς εγώ προσωπικά λέω ΟΞΩ ΒΡΩΜΙΛΟΙ........ΟΞΩ ΖΩΑ του κερατά........ντροπές της Μακεδονίας, ντροπές της Θεσσαλονίκης, ΚΑΡΚΙΝΟΙ του Ελληνικού αθλητισμού και βδέλλες στη τσέπη του Ελληνα φορολογούμενου!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.