Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Yin-Yang

Μόνο με αυτό τον τίτλο μπορεί να περιγραφεί ο σημερινός Ολυμπιακός. Τραγικός, ασύνδετος και ανούσιος στο πρώτο ημίχρονο, πολυβόλο στο δεύτερο και εν τέλει συνέτριψε με 5-0 τον Ηρακλή που κατέβηκε στον Πειραιά αποδεκατισμένος.

Το παιχνίδι δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης. Την απαράδεκτη εικόνα που είδαμε στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε ο Ερνέστο Βαλβέρδε να την αντιστρέψει με δύο αλλαγές. Όσκαρ (που έκανε ίσως την καλύτερή του εμφάνιση φέτος) στην θέση του Γιάννη Παπαδόπουλου (που δεν ήταν κακός, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το κέντρο μαζί με τον Πατσατζόγλου) και Τζόλε στην θέση του εκνευριστικά απαθή Λέτο.

Το σκορ άνοιξε ο Τοροσίδης με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ενώ ο Όσκαρ μετά απο μαγική ασίστ του Μπελούτσι (τακουνάκι), έκανε το 2-0. Από εκεί και πέρα ο Ηρακλής φάνηκε να τα παρατάει και οι ερυθρόλευκοι δεν έχασαν την ευκαιρία. 3-0 πάλι με τον Όσκαρ (πληροφορίες πως εκείνη τη στιγμή ήχησαν οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης ελέγχονται ως ανακριβείς), 4-0 και 5-0 με τον Ντάρμπισιρ που είχε περάσει στη θέση του Γκαλέτι.

Κορυφαίοι του αγώνα οι Όσκαρ και Μπελούτσι (τρεις ασίστ), ενώ και ο Ντάρμπισιρ έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

Έτσι, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ετοιμάζεται για τον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη στην Τρίπολη, με αντίπαλο τον Αστέρα.

Κάντε και εσείς ΩΩΩ στο φόρουμ των thrylos-fans.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Λεονάρντο, Γκαλέτι (81' Ντάρμπισιρ), Ντιόγκο, Ζεβλάκοβ, Α. Παπαδόπουλος, Λέτο (55' Τζόρτζεβιτς), Μπελούτσι, Γ. Παπαδόπουλος (55' Όσκαρ), Τοροσίδης.





Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.