Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Και του χρόνου!.........+11, +12, +17

Ούτε του παπά δεν πρέπει να το πει το αποψινό η αεκ. Σε ένα παιχνίδι που ναι μεν είχε μια φλύαρη υπεροχή αλλά δεν έκανε παρά μόνο 2 κλασσικές ευκαιρίες (σε αντίθεση με τις 4 κλασσικότατες του Ολυμπιακού) κατάφερε να χάσει μόνο με 0-1. Ένας Ολυμπιακός που ξεκίνησε πολύ δυναμικά το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς (5ο λεπτό) χάρη σε ένα πολύ όμορφο γκολ του Λουτσιανο Γκαλετι. Από εκεί και και πέρα και μέχρι το 20ο λεπτό δεν υπήρχε άλλη ομάδα στο γήπεδο, με τον Ολυμπιακό να χάνει άλλη μια κλασσική ευκαιρία στο 8ο λεπτό συν μια καλή προσπάθεια του Λετο που αντί να πασάρει στον αμαρκάριστο Ντιογο, επιχείρησε να πάει μόνος του. Από εκεί και πέρα η αεκ ισορρόπησε το παιχνίδι, ανέβασε την απόδοση της.....και οι μόνες 2 ευκαιρίες για τις οποίες μπορεί να μιλάει είναι οι δυο ευκαιρίες του Τζιμπουρ και του Μπλανκο.

Η φλύαρη και ανούσια υπεροχή της αεκ συνεχίστηκε και στο 2ο μέρος, με τον Ολυμπιακό να είναι "φαρμάκι" στις αντεπιθέσεις. Βέβαια η κούραση δεν άργησε να κάνει την εμφάνιση της, με τον Ερνέστο Βαλβερδε να αργεί να πάρει τη πρωτοβουλία να βάλει κάποιο παίκτη και να φρεσκάρει λίγο το σχήμα. Από την αντίπερα όχθη, ο Ντουσαν Μπαγεβιτς γέμιζε την επίθεση της αεκ, χωρίς όμως η επιθετική υπεροχή της συμπαθούς τέταρτης ομάδας του πρωταθλήματος να μπορεί να γίνει ουσιώδης. Αντίθετα ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που στο 2ο μισό του παιχνιδιού, έχασε 3 σούπερ κλασσικές ευκαιρίες (με Ντιογο, Γκαλετι και Τζολε) προκείμενου να πετύχει παραπάνω τέρματα.

Με αυτά και με τα άλλα, ο Ολυμπιακός πήρε μια πανάξια νίκη παρόλο που σε γενικές γραμμές έπαιξε μέτρια. Έτσι η διάφορα έμεινε στους 11 από το δεύτερο παοκ και ξενέρωσε η μισή αντιΟλυμπιακη Ελλάδα. Αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι η ομάδα φαίνεται φανερά κουρασμένη, με ευθύνη της διοίκησης που έχει αφήσει προπονητή και παίκτες να παλεύουν μόνοι τους! Η συνέχεια για την ομάδα μας αναμένεται πολύ δύσκολη, και το επόμενο ραντεβού είναι τη Τετάρτη στη Τούμπα για το Κύπελλο!

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Γεωργέας (75' Μαντούκα), Χουανφράν (λ.τρ. 25' Ζεράλντο), Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Πελετιέρι, Ενσαλίβα (62' Εντίνιο), Καφές, Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ντομί, Α. Παπαδόπουλος, Άντζας, Ντουντού, Γκαλέτι (85' Τζόρτζεβιτς), Πατσατζόγλου, Ντιόγκο, Μπελούτσι (81' Μενδρινός), Λέτο (90' Ζεβλάκοφ).


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.