Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Θρύλος να γουστάρεις!

Άλλη μια αγωνιστική πιο κοντά στη φιέστα βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός που κέρδισε τον μαχητικό (αλλά λίγο) Αρη στο γήπεδο Καραΐσκάκη. Η ομάδα μας κατέβηκε αφενός μεν για να πάρει τη νίκη, ανεβάζοντας το σερί νικών στο γήπεδο της στις 16, και αφετέρου να κρατήσει δυνάμεις για το μεσοβδομαδο παιχνίδι με τη Σεντ Ετιεν. Ο Θρύλος ήταν προφανές ότι ήθελε το αποτέλεσμα με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια, και έπαιξε λίγο με τη "φωτιά" αλλά τέλος καλό όλα καλά. Ο Αρης από την άλλη κατέβηκε παίζοντας παθητικά και προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τυχόν λάθη του Πρωταθλητή στην αντεπίθεση.

Δυο γκολ των Τζολε και Γκαλετι έκριναν τον αγώνα, με τον Αρη να μην έχει να δείξει κάποια σπουδαία ευκαιρία με εξαίρεση την ευκαιρία του Χαβιτο στη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Το αυτογκόλ του Τοροσιδη στο τέλος της αναμέτρησης δεν ήταν ικανό να αλλάξει τις ισορροπίες. Όπως είπαμε και στην αρχή της σημερινής μας αναφοράς για το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε από το ματς χωρίς ούτε να προσπαθήσει πολύ, ούτε να σπαταλήσει δυνάμεις. Το σερί νικών εντός έδρας ανέβηκε στις 16 και όλοι ευελπιστούμε να ανεβεί κι' άλλο μέσα στην εβδομάδα. Βέβαια το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν ο Σηφακης δεν έκανε ίσως την καλύτερη του εμφάνιση για τη φετινή χρονιά.

Τα βλέμματα όλων μας πλέον στρέφονται στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μας με τη Σεντ Ετιεν. Για το αποψινό παιχνίδι δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο, απλά να δώσουμε συγχαρητήρια στη ΝΕΤ για την "αντικειμενική" της μετάδοση, που απόψε θύμισε πολύ από τις "αντικειμενικές" μεταδόσεις του μπάσκετ.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ντομί, Γκαλέτι, Ντιόγο (80΄ Ντάρμπισαϊρ), Τζόρτζεβιτς(63΄ Λέτο), Άντζας, Ντουντού, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μπελούτσι, Πάντος (77΄ Τοροσίδης)

ΑΡΗΣ (Ιομάρ Μαζίνιο): Σηφάκης, Νέτο, Λέμπο, Γκαρσία, Κόκε, Ρεγκέιρο (84΄ Κάμπορα), Καράμπελας, Βλόνταρτσικ (71΄ Μπατιόν), Χαβίτο (58΄ Κάλβο), Βιτόλο, Γιάχιτς



Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.