Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

Καρχαρίες - λαγοί 13-7: Απλά πράγματα.

Ο αρχηγός της πιο γαύρικης ομάδας του Ολυμπιακού, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου ήταν σαφής πριν το παιχνίδι: Το αγωνιστικό μας επίπεδο είναι πολύ καλύτερο από αυτό των αντιπάλων μας.

Θέλουμε να συνδυάσουμε τη νίκη με θέαμα και να ανοίξουμε ένα νέο κύκλο επιτυχιών επί του Παναθηναϊκού. Όπως και οι φίλαθλοί μας, έτσι κι εμείς στεναχωρηθήκαμε για την απώλεια του κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ και εύχομαι στα τρία παιχνίδια που ακολουθούν αυτή την εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό, σε πόλο, ποδόσφαιρο και μπάσκετ, να έχουμε ισάριθμες νίκες.

Οι πολίστες μας όταν λένε κάτι το εννοοούν. Ξεκινώντας από ένα εμφατικό και λίαν χαρακτηριστικό 7-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, απέδειξαν στους λαγούς ότι δεν είναι αμφίβιοι και κατά συνέπεια η θέση τους είναι στα λαγούμια κάτω από τη γη και όχι σε πισίνες, παρκέ ή πάνω στο χορτάρι. 13-7 το τελικό σκορ, με την ομάδα να κάνει την πλάκα της μετά το πρώτο οκτάλεπτο, απέναντι στους αιώνιους νεοφώτιστους της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Έχουμε και άλλες δουλειές στην Ευρώπη, από το να κάνουμε πλακίτσα με τρωκτικά.

(στιγμιότυπο από το παιχνίδι)

Αντί για βίντεο από προηγούμενους αγώνες κ.λπ., καλούνται οι κύριοι Ε. Βαλβέρδε και Π. Γιαννάκης να πράξουν το αυτονόητο: να δείξουν στους αθλητές τους τον σημερινό αγώνα πόλο προς παραδειγματισμό. Απλά πράγματα. Εδώ είναι ΠΕΙΡΑΙΑΣ! Το μόνο που μπορούν να κάνουν τα λαγουδάκια, τα χόμπιτ και λοιπά παράσιτα του ελληνικού αθλητισμού είναι να προσκυνήσουν και οι αθλητές μας αυτό που πρέπει.

Εν αναμονή ανταπόκρισης μέσα από τον μόνιμο τόπο μαρτυρίου που λέγεται Παπαστράτειο Κολυμβητήριο, σχολιάστε τον αγώνα της ομάδας μας στο πιο φιλόξενο για καρχαρίες φόρουμ του Ολυμπιακού.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.