Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Saint Ettiene - Ολυμπιακός: 2-1



Μας συγχωρείτε αλλά θέλετε να συζητήσουμε στα σοβαρά για έναν αγώνα στον οποίο σκόραρε ο ... Όσκαρ;

Για την ιστορία και μόνον, η ομάδα στην οποία πρόεδρος και μεγαλομέτοχος είναι ο κ. Κόκκαλης και εκπρόσωπος τύπου ο κ. Μώραλης, ηττήθηκε στον επαναληπτικό αγώνα για την φάση των 32 του UEFA από την 18η του Γαλλικού Πρωταθλήματος με 2-1. Ο πρώτος αγώνας είχε λήξει με 1-3 υπέρ των Γάλλων.

Οι αρχαίοι Έλληνες συνήθιζαν να λένε: "Ύβρις, Τίσις, Νέμεσις".

Οι υβριστές απέναντι στην ιστορία και τον περιεχόμενο της ομάδας, τυφλωμένοι από καιρό, όταν σουσουδίζοντας απέλυαν προπονητές διότι δεν απέκλεισαν μια κάποια Chelsea, έδιωχναν ποδοσφαιριστές που σκόραραν σε εκτός έδρας αγώνα με τηνΡεάλ κ.ο.κ., ζουν την νέμεσή τους βλέποντας τους ισοσκελισμένους ισολογισμούς τους να οδεύουν στο ναδίρ, ονειρευόμενοι την ευωχία του πακτωλού των ομίλων του Champion League της επομένης και μεθεπομένης χρονιάς. Δυστυχώς όμως για την ομάδα και τους οπαδούς της, εκ των οποίων 1300 ήρωες ακολούθησαν την ομάδα χθες, στην πραγματικότητα η Νέμεσις πλήττει τον ίδιο τον σύλλογο, με ακόμη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του.

Όποιος αποτολμήσει να κρίνει και να κατακρίνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας είναι εκ προοιμίου κακόπιστος και ύποπτος. Οι ποδοσφαιριστές μας, κάποιοι εκ των οποίων μας έκαναν να δακρύζουμε από ευτυχία και υπερηφάνεια μόλις πριν από έναν χρόνο, βρίσκονται στο άκρο της αντοχής τους, εγκαταλελειμμένοι από μια αδιάφορη διοίκηση στα χέρια ενός επικίνδυνου (όπως τελικά αποδεικνύεται) προπονητή. 14 ήρωες περιφέρουν το σαρκίο τους στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης, όπως περίπου ο ταλαίπωρος Μαύρος, το άλογο της γνωστής παροιμίας που το αφεντικό του δεν του αγόραζε σανό μέχρι το Μάη για να φάει δωρεάν τριφύλλι.

Μιας που είπαμε Μάη και τριφύλλι: Η μεγάλη πλάκα δεν θα είναι ένα ατυχές αποτέλεσμα με τους λαγούς την Κυριακή, όταν ο βασικός κορμός της ομάδας (Γκαλέτι, Ντούντου, Μπελούτσι, Α. Παπαδόπουλος) θα προέρχεται από τραυματισμούς, αν και εφόσον αυτοί αγωνιστούν. (παρατήρηση: οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη θεωρείται αποτυχία) ή αν αποκλειστούμε στο κύπελλο από την ομάδα του καρπουζά και της κομμώτριας.

Η πολύ μεγάλη πλάκα θα είναι το +11 να μετατραπεί μέχρι το Μάη σε αριθμό με αρνητικό πρόσημο. Η καρμανιόλα θα ακουστεί εκκωφαντικά, και δεν θα αφορά του ποδοσφαιριστές.

Ο ΚΟΡΝΕC ΓΑΡ ΕΓΓΥC!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.