Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Κρατάει μόνο τη νίκη!

Εύκολο μεσημέρι είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Ολύμπια Λάρισας στο ΣΕΦ. Αν και οι παίκτες του Μπαρτζωκα έδειξαν μεγάλη μαχητικότητα και πάθος προκειμένου να πετύχουν κάτι καλό, τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να ηττηθούν με μια αξιοπρεπή διαφορά (78-73). Το παιχνίδι αν και στο πρώτο του δεκάλεπτο ήταν αμφίρροπο (20-20), στη συνέχεια αποτέλεσε μια πρώτης τάξης ευκαιρία έτσι ώστε η ομάδα να κάνει ένα καλό rotation καθώς και να δοκιμάσει κάποια πράγματα εν όψη της δύσκολης συνέχειας. Επίσης ήταν μια καλή ευκαιρία να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής ο Τζανερο Παργκο, και να μάθει έτσι και αυτός τους συμπαίκτες του και οι συμπαίκτες του το Τζανερο. Ο Αμερικανός που είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής, μιας και δεν έπαιξε καθόλου ο Θοδωρής Παπαλουκάς, τον οποίο επέλεξε να ξεκουράσει ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Highlight της αναμέτρησης ήταν ο επιβλητικός Σοφοκλής Σχορτσινιατης που έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση, θυμίζοντας μας λίγο τα παλιά. Βέβαια σε γενικές γραμμές η ομάδα δεν έκανε καλό παιχνίδι και προβλημάτισε αρκετά, κυρίως με την ανύπαρκτη περιφερειακή άμυνα. Μια άμυνα που πρέπει να βελτιωθεί άμεσα και με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου, γιατί οι επόμενοι (καλοί) αντίπαλοι του Ολυμπιακού δεν θα συγχωρήσουν αμυντικές αδυναμίες και θα τον "τελειώσουν" με χαρακτηριστική άνεση. Επίσης δυσάρεστο είναι ότι για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα εμφανίστηκε πολύ άστοχη από τη γραμμή των προσωπικών. Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική αλλά και πολύ δύσκολη, και η ομάδα ΠΡΕΠΕΙ να βελτιωθεί αν θέλει να διεκδικήσει ότι της αξίζει.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 47-40, 67-55, 78-73.

Ολυμπιακός (Γιαννάκης):
Σχορτσιανίτης 17 (7 ριμπ.), Χαλπερίν 9, Έρτσεγκ 7, Πελεκάνος 4, Βούιτσιτς 7, Μπουρούσης 14 (11 ριμπ.), Γκριρ 8, Πάργκο 11 (1/2 διπ., 3/6 τριπ.), Τεόντοσιτς, Βασιλόπουλος, Σλούκας.

Ολύμπια Λάρισας (Μπαρτζώκας): Καστλ 5, Κινγκ 18, Σούλτσε 18, Σιγκούνας 2, Μπέλσερ 12, Μπατής 3, Αριγκμπάμπου 2, Κολώκας 6, Παπαϊωακείμ 6, Γιαννουλάκος, Καραποστόλου.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.