Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΜΕ ΓΛΥΚΕΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥ LEN TROPHY!!!

by Everick-7

Μεγάλη πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου LEN TROPHY πέτυχε η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού . Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη είχαν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή του παιχνιδιού. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ολοκληρώθηκε με τις ερυθρόλευκες μπροστά στο σκορ με 6-5 . Μάλιστα 3 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα το σκορ έφτασε στο 11-9 υπέρ του ΟΣΦΠ . Σε εκείνο το σημείο ανέλαβαν δράση οι διαιτητές της αναμέτρησης. Με συνεχόμενες αποβολές έδωσαν το δικαίωμα στις Ισπανίδες να περάσουν μπροστά στο σκορ και τελικά να πάρουν τη νίκη με 12-11 αλλά όχι κ την χρυσή πρόκριση που κατέληξε στα χέρια των κοριτσιών του Ολυμπιακού .


Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του ΟΣΦΠ Χάρης Παυλίδης δήλωσε για την μεγάλη πρόκριση:
"Η διαιτησία ήταν όχι απλά εχθρική, αλλά τραγική. Πρώτη φορά είδα διαιτητές να σφυρίζουν με αυτό τον τρόπο. Ενώ η ισπανική ομάδα μας έπαιζε πολύ σκληρά, οι διαιτητές και ιδιαίτερα ο Ράκοβετς, γέμισε με αποβολές τη δική μας ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι τρία λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού, ήμασταν μπροστά στο σκορ με 11-9 και στη συνέχεια έκαναν ότι μπορούσαν για να μας στερήσουν να συνδυάσουμε την πρόκριση με νίκη",
"Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μας, που σήμερα έπαιξαν πολύ καλύτερα και από το πρώτο παιχνίδι. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα αν ήταν σήμερα στη θέση μας θα είχε χάσει ακόμη και την πρόκριση. Μπράβο τους".

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-3, 3-2, 4-3

Μεντιτεράνι: Παρέχα 2, Μέσεχερ 3, Ντίας 2, Ρέσιο 5

Ολυμπιακός: Σμιτ 2, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 2, Τομάσκοβιτς 1, Αντωνάκου 1, Γιάτινγκ 2


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.