Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Αφεντικό του ομίλου ο Θρύλος, 9-8 την Πρίμορατς Κότορ

Ένα βήμα πριν από την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, αλλά και της κατάληψης της πρώτης θέσης στον Γ΄ προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης βρίσκεται ο Θρύλος, ο οποίος επιβλήθηκε στο κολυμβητήριο του Πειραιά της Πρίμορατς Κότορ με 9-8, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν τις νίκες τους επί της πολύ δυνατής ομάδας από το Μαυροβούνιο, έφτασαν στους δέκα βαθμούς και διατήρησαν το εφετινό αήττητό τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επόμενος αγώνας που θα κρίνει κατά πολύ την θέση που θα καταλάβει ο Ολυμπιακός, απέναντι στη Σίμπενικ, πάλι στο κολυμβητήριο του Πειραιά

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 1-3, 2-3, 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χ. Αφρουδάκης 2, Νίκιτς 2, Μυλωνάκης 1, Σάντα 1, Χατζηθεοδώρου 1, Σχίζας 1, Γ. Αφρουδάκης 1

ΠΡΙΜΟΡΑΤΣ ΚΟΤΟΡ: Πάκοβιτς 2, Μπρκούλια 2, Κρεπούλια 1, Πάσκοβιτς 1, Ζέτκα 1, Πάβλοβιτς 1.

Ολυμπιακός - Πρίμορατς Κότορ 9-8
Σίμπενικ - Μπρέσια 12-8

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες):
1. Ολυμπιακός 10 (3-1-0, 37-31)
2. Σίμπενικ 7 (2-1-1, 35-37)
3. Πρίμορατς Κότορ 6 (2-0-2, 41-33)
4. Μπρέσια 0 (0-0-4, 31-43)

Η επόμενη αγωνιστική (5η, 25/2-28/2):
Πρίμορατς Κότορ - Μπρέσια (25/2)
Ολυμπιακός - Σίμπενικ (28/2)

Βαγγέλης Πάτερος (προπονητής Ολυμπιακού): «Συγχαρητήρια στα παιδιά που κέρδισαν ένα πολύ σημαντικό και κρίσιμο παιχνίδι. Μία νίκη που όλοι μας την αφιερώνουμε στα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7. Μπήκαμε πολύ δυνατά στον αγώνα και στο πρώτο οκτάλεπτο όλα λειτούργησαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Πρόκειται για το καλύτερο ίσως οκτάλεπτο που έχουμε παίξει φέτος... Δεν σταματάμε εδώ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά τόσο στην πισίνα όσο και στον τομέα της ψυχολογίας ειδικά με τους Έλληνες παίκτες μας που πρέπει να καταλάβουν ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι η εθνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να νικά οποιοδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα».

Γιώργος Αφρουδάκης: «Είμαστε ικανοποιημένοι με τη νίκη που μας φέρνει πολύ κοντά στον στόχο μας. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι αλλά στη συνέχεια είχαμε πολλές λάθος επιλογές που, ευτυχώς, δεν μας στοίχησαν».

Χρήστος Αφρουδάκης: «Πιστεύω ότι η νίκη ήρθε δύσκολα γιατί μετά το 5-1 χαλαρώσαμε. Ισως να έπαιξαν ρόλο και οι απουσίες της Πρίμορατς που μας έκαναν να τους υποτιμήσουμε. Πολλές φορές όμως οι παίκτες που δεν είναι βασικοί παίζουν κατά 200% καλύτερα και ευτυχώς δεν τιμωρηθήκαμε. Πήραμε μία σπουδαία νίκη για τη συνέχεια και πλέον έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι, με τη Σίμπενικ στο οποίο θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Μανώλης Μυλωνάκης: «Μετά το 5-1, τα λάθη που κάναμε στον παίκτη παραπάνω μας εκνεύρισαν. Όμως στο τέλος δείξαμε ότι θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη και κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου μας».


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.