Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Διπλό ο Βούισιτς στη Πυλαία

Σε ένα ματς που περισσότερο έμοιαζε με αγγαρεία για τους παίκτες του Ολυμπιακού παρά για επίσημη υποχρέωση για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός κέρδισε (66-74) στη Πυλαία τον ημιδιαλυμενο παοκ. Η νίκη βέβαια δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο αναμενόταν, μιας και αφενός μεν η ομάδα μας κατέβηκε περισσότερο βαριεστημένα απ' ότι έπρεπε και αφετέρου οι παίκτες του Καλαφατακη παρουσιάστηκαν αρκετά μαχητικοί παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Σε ένα παιχνίδι που η στατιστική της ομάδας μας σε όλες τις κατηγορίες ήταν από κακή έως μέτρια, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει χάρη κυρίως στη ποιότητα συγκεκριμένων παικτών και κυρίως του Βουισιτς και του Γκριρ που σήμερα ήταν οι μόνοι που είχαν διάθεση για να παίξουν μπάσκετ.

Δεν έχουμε να πούμε πολλά για το παιχνίδι, παρά μονο το τετριμμένο "κρατάμε μόνο τη νίκη". Πρέπει όμως όλοι να κατανοήσουν ότι δεν γίνεται να παίζουν μονίμως με τη φωτιά γιατί κάποια στιγμή θα "καούν". Πλέον πρέπει να συγκεντρωθούν και να σοβαρευτούν για τι ακολουθεί κρισιμότατο παιχνίδι με τη Προκομ στη Πολωνία τη Πέμπτη.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 30-34, 51-52, 66-74

ΠΑΟΚ (Γιώργος Καλαφατάκης): Τζόνσεν 1, Καυκής 8, Χαρίσης 2, Κυρίτσης 2, Τσιάρας 4 (1τρ.), Ντιαρά 16 (6ρ.), Γκρέγκορι 13 (1τρ.), Δεμερτζής 2, Τομάσεβιτς 16 (9ρ.), Μαρμαρινός 2.

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης): Παπαλουκάς 6, Πελεκάνος, Πρίντεζης 8, Βούτσιτς 23 (8ρ., 4ασ.), Μπουρούσης 6, Χαλπερίν 8 (2τρ.), Γκριρ 16 (3τρ.), Πάργκο 2 (4ασ.), Βασιλόπουλος 1, Έρτσεγκ 4, Σχορτσανίτης.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.