Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

Το βαθμολογικό χαμηλό επιδεινώνεται!!!

Ένα χαλαρό απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός στη Θράκη απόψε με αντίπαλο το Πανθρακικο. Σε ένα γήπεδο χωράφι που η μπάλα έκανε συνεχή "γκελ" σε κάθε πάσα, ο Ολυμπιακός δεν άργησε να επιβάλει το ρυθμό του στο παιχνίδι, έχοντας πλήρη κυριαρχία στο χώρο του κέντρου, και με τους Λετο-Μπελουτσι και Γκαλετι με μεγάλη όρεξη. Βέβαια το παιχνίδι ήταν αρκετά σφιχτό μιας και ο αντίπαλος εφάρμοσε το σύστημα "χαρακώματα" με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να επιτευχθεί γρήγορος ρυθμός κάτι για το οποίο έβαλε το χεράκι του και ο διαιτητής που με το παραμικρό σφύριζε φάουλ. Ο Ολυμπιακός βεβαία κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα των παικτών της Θράκης και σκόραρε στο 27ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια του Μπελουτσι. Βέβαια η ομάδα είχε την ευκαιρία να σκοράρει και νωρίτερα άλλα ο επόπτης ανακάλυψε οφσάιντ σε βάρος του Γκαλετι. Η ομάδα συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις και σε μια από αυτές (στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου) οι Λετο-Μπελουτσι-Ντουντου και Γκαλετι "έκρυψαν" τη μπάλα και ο Αργεντινός σκόραρε το 11ο προσωπικό του τέρμα και 2ο του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση.

Το δεύτερο ημίχρονο όπως αναμενόταν δεν είχε τον ίδιο ρυθμό μιας και οι παίκτες μας προτίμησαν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Ο Πανθρακικος προσπάθησε να κάνει κάτι καλό και να μειώσει το σκορ αλλά έμεινε στη προσπάθεια, μιας και επί της ουσίας δεν έκανε ούτε μια αξιόλογη ευκαιρία για να σκοράρουν. Ο Ερνέστο Βαλβερδε ξεκούρασε λίγο τους Λετο, Γκαλετι και Ντιογο ενώ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στο Γιάννη Παπαδόπουλο. Πλέον η ομάδα έχει μια ολόκληρη εβδομάδα να ξεκουραστεί μιας και με αρχή το παιχνίδι με τον Αρη την επόμενη Κυριακή στο Καραΐσκάκη ξεκινά ένας πολύ δύσκολος μήνας για την ομάδα.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

Πανθρακικός: Ρόκα, Αργυρίου, Ρομπίνιο, Τροϊζί, Κανωτίδης, Γήττας, Λόπεζ, Πονσέ, Ματαϊς, Κωνσταντινίδης, Χαραλάμπους.

Ολυμπιακός: Nικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Άντζας, Πάντος, Ντομί, Μενδρινός, Ντουντού, Μπελούτσι, Λέτο (Τζολε), Γκαλέτι (Οσκαρ), Ντιόγκο (Γιαννης Παπαδοπουλος).


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.