Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Στους 11 βαθμούς η διαφορά.......δεκάδες φίλοι του παο γιορτάζουν στην Ομόνοια!

Έβγαλε και αυτή την αγγαρεία ο Ολυμπιακός παίζοντας το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εργοτελη στη Κρήτη. Κάτι η κούραση, κάτι η μεγάλη βαθμολογική διάφορα είχαν σαν αποτέλεσμα η ομάδα να παρουσιαστεί (όπως αναμενόταν) κατώτερη των περιστάσεων και μοιραία να χάσει (1-0) το παιχνίδι από το μαχητικό Εργοτελη. Σε κανένα σημείο του αγώνα ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε αυτό το οποίο ξέρει, και περισσότερο έμοιαζε οι παίκτες του να θέλουν να βγάλουν όσο πιο γρήγορα και με λιγότερη κούραση γινόταν και αυτή την αγωνιστική υποχρέωση. Η ήττα δεν αλλάζει καθόλου την ουσία στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με το Θρύλο να απέχει 11 βαθμούς από το δεύτερο παοκ.

Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο για το παιχνίδι, γιατί δεν έχει να πούμε και τίποτε άλλο. Ελπίζουμε μόνο τόσο με τη Σεντ Ετιεν τη Πέμπτη όσο και με τον αιώνιο τρίτο τη Κυριακή η ομάδα να παρουσιαστεί όπως ακριβώς πρέπει.....γιατί καλή η πλάκα.....αλλά θα πρέπει η ομάδα στα παιχνίδια αυτά να προστατέψει με κάθε κόστος την υστεροφημία της αλλά και να επιβεβαιώσει τη κυριαρχία της στην Ελλάδα. Κλείνοντας να ευχηθούμε ότι το καλύτερο στον αποψινό μας αντίπαλο, και μακάρι και την επόμενη χρονιά να βρίσκεται και πάλι στη Σουπερλιγκα.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πόζα, Ορφανός, Χίμπλινγκερ, Γελαδάρης, Γιαλούσης, Κορδονούρης, Ζούνιορ, Κουτσιανικούλης (67' Πλάσνενγκερ), Μπέτο, Ρομάνο (72' Ογκουνσότο), Μπούντιμιρ (88' Φερνάντες)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Αβ. Παπαδόπουλος, Πάντος, Λεονάρντο, Μενδρινός (60' Πατσατζόγλου), Ντουντού, Όσκαρ, Ντομί (46' Ντάρμπισαϊρ), Τζόρτζεβιτς (76' Μήτρογλου), Ντιόγο


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.