Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Ποιό ντέρμπι ? Για πλάκα διπλό στη Νέα Σμύρνη ο Θρύλος

Άρθρο του Everick-7

Στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο Ανδών ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός επικράτησε σχετικά εύκολα του Πανιωνίου με 9-4. Στην πρώτη περίοδο οι παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι κ προηγήθηκαν με 2-0 . Ωσόσο στο δεύτερο οκτάλεπτο οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να πιέσουν πολύ στην άμυνα και να βρουν παράλληλα λύσεις στην επίθεση φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια με γκολ του Μάζη στον παίκτη παραπάνω.

Στην τρίτη περίοδο οι ερυθρόλευκοι πάτησαν γκάζι κ με μπροστάρη τον Μυλωνάκη που σημείωσε 2 κρίσιμα γκολ ξέφυγαν με 5-2 . Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του Κώστα Λούδη προσπάθησαν για την ανατροπή καθώς μείωσαν προσωρινά σε 4-6 με γκολ του Παπαδόγκωνα. Σε εκείνο το σημείο ο ΟΣΦΠ βρήκε τις λύσεις τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση με τους Κομάντινα και με γκολ του αρχηγού της ομάδας Θοδωρή Χατζηθεοδώρου (4-9) σφράγισαν την μεγάλη νίκη αλλά και την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Σχολιάστε τον αγώνα στο φόρουμ των thrylos-fans.net!

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 2-3, 2-1, 0-3

Tα γκολ των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Λούδης): Μάζης 2, Μουρίκης, Παπαδόγκωνας

Ολυμπιακός (Πάτερος): Μυλωνάκης 2, Κομάντινα, Θεοδωρόπουλος, Νίκιτς, Σάντα, Χρήστος Αφρουδάκης, Χατζηθεοδώρου, Γιώργος Αφρουδάκης.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.