Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

ΛΥΤΡΩΣΗ!!!!


03/02/2008 19:00

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον προπονητή κ. Πίνι Γκέρσον με κοινή συμφωνία. Η ΚΑΕ εύχεται στον κ. Γκέρσον καλή επιτυχία στη συνέχεια της λαμπρής προπονητικής του σταδιοδρομίας και τον ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και τη συνεισφορά του στη δημιουργία του κατάλληλου κλίματος ομαλής και πολιτισμένης διεξαγωγής των αγώνων στην Ελλάδα.


Αυτό που όλοι περιμέναμε το τελευταίο διάστημα, πραγματοποιήθηκε. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κομψό τρόπο, την απόλυση του ανθρώπου που εδώ και 1 ½ χρόνο μας έκανε να ξεχάσουμε το λίγο μπάσκετ που ξέραμε, μας έκανε να τσακωθούμε με φίλους και γνωστούς, μας έκανε να διχαστούμε στις εξέδρες του ΣΕΦ, μας έκανε να μην θέλουμε να πάμε στο ΣΕΦ. Πάνω απ’ όλα όμως, μας έδωσε ένα πολύ μεγάλο μάθημα. Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι. Ήρθε ως μεγάλο όνομα, ήρθε ως ο κύριος 3 Ευρωπαϊκά, μας έταξε τελικούς στο ΟΑΚΑ, και τελικά μας έκανε μια τοσο δα μικρή ομαδούλα της σειράς στην Ευρώπη, ενώ και στην Ελλάδα καταφέραμε να αναστήσουμε νεκρούς ουκ ολίγες φορές.

Την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε, δεν ξέρω αν θα είσαι στην παλιά σου αγάπη, ή στους απέναντι που τόσο πολύ θαυμάζεις, αλλά εμείς δεν θα χαρούμε καθόλου που θα σε δούμε. Ως τελευταία μας ενέργεια, εμείς σαν thrylos-fans, αρνούμαστε να αναφέρουμε το όνομά σου σε αυτό το άρθρο.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.