Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, αλλα παίζοντας ακριβώς όσο χρειαζόταν, ο Ολυμπιακός διέσυρε με 4-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με δράστες τους Κοβάσεβιτς (δις), Τζόρτζεβιτς και Νούνιεζ!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Θρύλο. Λάθος στην άμυνα του Πανιωνίου, ο Κοβασεβιτς το εκμεταλλεύτηκε και με άπιαστο σουτ εκτέλεσε τον Κρέσιτς γράφοντας το 0-1! Από εκεί και πέρα ο Πανιώνιος προσπάθησε να ανέβει χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά και ο Ολυμπιακός έκανε παιχνίδι αντεπιθέσεων. Έτσι, στο 27', ο Τζόρτζεβιτς ανατράπηκε απο τον Μπερτέ στην μεγάλη περιοχή του Πανιωνίου και κέρδισε πέναλτι που συνοδεύτηκε απο την αποβολή του αμυντικού. Ο αρχηγός ανέλαβε να το εκτελέσει και έκανε το 0-2, βάζοντας τα θεμέλια για μία πολύ σημαντική νίκη. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τον Πανιώνιο να έχει την κατοχή της μπάλλας, αλλά να παραμένει ακίνδυνος για την εστία του Νικοπολίδη (με εξαίρεση ένα σουτ του Τζιμπούρ που πέρασε άουτ).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν αισθητά βελτιωμένος, έχασε μία πολύ καλή φάση με τον Μπελούτσι, και στο 53' με μία εξαιρετική αντεπίθση με Μπελούτσι, Γκαλέτι και τελικό αποδέκτη τον Κοβάσεβιτς έκανε το 0-3 καθαρίζοντας το παιχνίδι! Νωρίτερα ο Αντώνης Νικοπολίδης είπε όχι σε σουτ του Χούτου, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα. Το παιχνίδι πλέον είχε κριθεί και ο δείκτης του σκορ ανέβηκε και άλλο για τον Θρύλο, με γκολ του Νουνιες. Στα αξιοσημείωτα του δευτέρου ημιχρόνου, η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε στον Λεντέσμα για τράβηγμα της φανέλας του αντιπάλου, το δολοφονικό τάκλιν του Τζιμπούρ στον Νούνιες που δεν τιμωρήθηκε ούτε καν με κίτρινη, το θετικό ντεμπούτο του Λεονάρντο με την φανέλα του Ολυμπιακου (μπήκε ως αλλαγή στην θέση του Λεντέσμα) καθώς και η αποβολή του Άντζα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τέλος του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός, έπαιξε άψογα και πολύ ουσιαστικά το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, πρέσαρε τον αντίπαλο (χαρακτηριστικά τα 28 φάουλ), ενώ με την σημερινή του νίκη σε μία δύσκολη έδρα, απέδειξε πως ακόμη και χωρίς να φορτσάρει αλλά πατώντας το γκάζι σε κάποια σημεία του αγώνα, μπορεί να παίρνει το αποτέλεσμα που χρειάζεται!

Σχολιάστε την ευρεία νίκη της ομάδας στο φόρουμ των thrylos-fans!


Ολυμπιακός :
Νικοπολίδης, Πάντος, Άντζας, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Λεντέσμα (59' Λεονάρντο), Στολτίδης, Μπελούτσι (71' Νούνιεζ), Γκαλέτι, Τζόρτζεβιτς (81' Σίσιτς), Κοβάσεβιτς


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.