Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Ολυμπιακός βορείων προαστίων!

Η επιστροφή του Παναγιώτη Γιαννάκη, ως προπονητή του Ολυμπιακού, στο κλειστό του Αγίου Θωμά συνοδεύτηκε με νίκη (66-75) του Θρύλου επί του Αμαρουσίου. Ο Ολυμπιακός αν και δεν έπαιξε καλό μπάσκετ βρέθηκε από την αρχή του αγώνα μπροστά στο σκορ, και παρόλο που το Μαρούσι μείωσε αρκετές φορές στο πόντο, κατάφερε να διατηρήσει αυτή τη κυριαρχία και να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής. Είναι βέβαια γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται ακόμα σε στάδιο προσαρμογής στις απαιτήσεις του νέου προπονητή και δεν πρέπει να υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για θεαματικό μπάσκετ.

Η αλήθεια είναι οτι η άμυνα της ομάδας φαίνεται αρκετά βελτιωμένη αν και η επιθετική δυστοκία προβληματίζει λίγο. Αν θελήσουμε να βρούμε διακριθέντες τότε δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τους Κώστα Βασιλειάδη, Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τον Ροντρικ Μπλακνεϊ του οποίου η ψυχραιμία στο τέλος ήταν εξαιρετικά πολύτιμη! Οπως και να έχει κοιτάμε μπροστά και η προσοχή όλων στρέφεται στο εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Ζαλγκιρις στο ΣΕΦ.

Τα δεκάλεπτα: 13-23, 34-38, 48-54, 66-75

Μαρούσι (Μαρκόπουλος): Στίβενσον 19(3), Νοέας, Χαραλαμπίδης 7(1), Μπουντούρης 3(1), Τζάζβιν, Μπράιαντ 8, Μαυροειδής, Κογιαντίνοβιτς, Μιλισάβλιεβιτς 16(2), Γλυνιαδάκης 7, Καϊμακόγλου 6.

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 5, Πρίντεζης 8(1), Καυκής 5(1), Τεόντοσιτς 6(1), Τζάκσον 16(1), Τσακαλίδης 2, Γκριρ 7, Μαυροκεφαλίδης 2, Βασιλόπουλος 6(2), Βασιλειάδης 18(4).


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.