Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Οι αντίπαλοι στο Top-16!

Κλήρωση είχαμε σήμερα για το Top-16 της Ευρωλιγκα και ο Θρύλος θα βρει στο δρόμο του τις Ρεαλ, Μακαμπι και Ζαλγκιρις. Σίγουρα όχι ο ευκολότερος των ομιλών αλλά θα μπορούσε να είναι και χειρότερα τα πράγματα. Το βέβαιο είναι ότι και οι 3 ομάδες ειναι αντίπαλοι στα μέτρα του Ολυμπιακού, και εφόσον η ομάδα μας παρουσιαστεί σοβαρή και προσγειωμένη τότε μπορεί να πάρει μια από τις 2 πρώτες θέσεις που οδηγούν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Επίσημη αντίδραση δεν είχαμε ακόμα για την κλήρωση ούτε από την διοίκηση ούτε από τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Για την ώρα το μυαλό της ομάδας βρίσκεται αφενός μεν στην ανασύνταξη της, αφετέρου δε στο ματς κυπέλλου με τον Αρη την ερχόμενη Τετάρτη στο ΣΕΦ.

Σχολιάστε την κλήρωση καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στο φόρουμ των thrylos-fans!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.