Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

Αυτός ήταν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς για τον αποψινό Ολυμπιακό; Μια ομάδα με ψυχή, με θέληση, με πάθος, μια ομάδα στημένη αρμονικά στο γήπεδο, με παίκτες που μασούσαν σίδερα και με εναν προπονητή ο οποίος απέδειξε για άλλη μια φορά με το κοουτσάρισμα του, ότι ειναι ο ιδανικός για τον Ολυμπιακό των ονείρων μας! Και φυσικά, τεράστια συμβολή είχαν τόσο οι 33.000 άνθρωποι που βρίσκονταν στο γήπεδο Καραισκάκη, οσο και τα υπόλοιπα εκατομμύρια ερυθρόλευκου λαού, που είτε κοντά, είτε μακριά, ένωσαν τις φωνές τους ώστε να ακουστεί σε όλο τον κόσμο η ιαχή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Δεν θα προβώ σε τεχνική ανάλυση του αγώνα. Όλοι τους ήταν άψογοι. Όλοι τους συνέβαλλαν σε αυτή τη μαγική βραδιά. Όλοι τους εξαφάνισαν την πολυδιαφημισμένη Τσέλσι των εκατομμυρίων δίνοντάς της ένα μάθημα: Εδώ είναι ΠΕΙΡΑΙΑΣ! Σήμερα είδαμε μία ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Μία ομάδα με έναν στόχο τον οποίο ήταν αποφασισμένη να κατακτήσει. Μια ομάδα που μας έκανε να κλάψουμε και πάλι απο χαρά και υπερηφάνια. Σήμερα είδαμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Και αυτό φτάνει για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Ο αγώνας έληξε 0-0, αλλά είμαι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός έβαλε πολλά γκολ στις καρδιές όλων μας! Ζούμε ένα όμορφο όνειρο, ένα όνειρο που δεν θέλουμε να τελειώσει. Και είμαι βέβαιος πως δεν θα τελειώσει αλλά θα ακολουθήσουν πολλές βραδιές σαν την αποψινή!

Πλέον έχουμε βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στους 8 του Champions League. Αν μη τι άλλο, ο Ολυμπιακός της Ευρώπης έδειξε (και) σήμερα, πως μπορεί να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Το ταξιδι συνεχίζεται....!

Σχολιάστε την μεγαλειώδη εμφάνιση του Ολυμπιακού, στo φόρουμ των thrylos-fans!

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Ζούλιο Σέζαρ, Άντζας, Στολτίδης, Τοροσίδης, Λεντέσμα, Γκαλέτι (82' Λεονάρντο), Κοβάσεβιτς (86' Νούνιες), Τζόρτζεβιτς (76' Μπελούτσι)




Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.