Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2008

Περί ένστασης ο λόγος...

Ασχέτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με την ένσταση που κατέθεσε η ομάδα μας για την αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο μεταξύ μας αγώνα, είναι επιεικώς ανυπόστατο κύριοι του ΔΣ να γίνεται επίκληση της ιστορίας του Ολυμπιακού ως δικαιολογία για την κίνηση σας αυτή.


Η ιστορία του Ολυμπιακού γράφτηκε μέσα στα γήπεδα και όχι έξω απ' αυτά και ακόμη κι αν δεχτούμε ότι στον σημερινό τεχνοκρατικό και απρόσωπο χώρο των ΠΑΕ τα εκάστοτε ΔΣ έχουν δικαίωμα να προστατεύσουν με κάθε τρόπο τις επενδύσεις τους, καλό θα ήταν η ιστορία του Συλλόγου να μην χρησιμοποιείται κάκιστα ως άλλοθι.

Θεωρούμε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλείται να προασπίσει πρωτίστως την Ιστορία του συλλόγου, την οποία και επικαλείται, και όχι το εφήμερο και προσωρινό οικονομικό όφελος. Την Ιστορία του συλλόγου, η οποία απαιτεί τον Ολυμπιακό όχι μονό ΠΡΩΤΟ σε τίτλους αλλά πάνω από όλα ΜΕΓΙΣΤΟ σε ΗΘΟΣ.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.