Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2008

Χάσαμε ευκαιρία;

Δεν είναι η πρώτη και ίσως ούτε η τελευταία φορά που μετά απο ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι η ομάδα δεν μπορεί να παίξει με την ίδια φρεσκάδα , συγκέντρωση και αποφασιστικότητα στο Ελληνικό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να χάνει βαθμούς εκεί που άλλες χρονιές κέρδιζε καθαρά.

Στο χωράφι της Τούμπας όπου αντιμετώπισε μια ομάδα επιπέδου χωριού βρέθηκε πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ απο μια ακολουθία λαθών στην άμυνα, και κατάφερε απλά λίγο αργότερα να ισοφαρίσει με τον Ντάρκο. Από εκεί και πέρα δεν δημιουργήσαμε ούτε μία κλασσική ευκαιρία για την νίκη αν και υπήρχε αρκετός χρόνος μπροστά μας αλλά χρειάστηκε ο Νικοπολίδης να πιάσει ακόμα ένα πέναλτι; ώστε να μην βρεθούμε εκ νέου πίσω στο σκορ.

Επιπλέον είχαμε και τον τραυματισμό του Γκαλέτι με ακόμη μία θλάση ο οποίος φαίνεται να χάνει και την ρεβάνς με την Τσέλσι.

Η ουσία είναι ότι εκεί που ο βασικός μας αντίπαλος για το πρωτάθλημα έκανε βόλτα αντιμετωπίζοντας χαζοχαρούμενους αντιπάλους εμείς αντιμετωπίσαμε έναν ορκισμένο εχθρό και φέραμε μια ισοπαλία που σε σχέση με τα αποτελέσματα του μητρικού σωματείο του πάοκ μοιάζει με ήττα.

Κριτική για πολλούς και για πολλά μπορεί εύκολα να γίνει. Για το αρχικό σχήμα, γιατί δεν μπορούν ή δεν θέλουν οι παίκτες να κάνουν στην Ελλάδα τα χιλιόμετρα που κάνουν στην Ευρώπη, για τους συχνούς μυϊκούς τραυματισμούς (μάλιστα ο σημερινός μόλις άρχισε ο αγώνας), για το αν κάποιοι παίκτες έχουν όντως θέση στην ομάδα. Ισως ακόμα και γιατί δαπανήθηκε τον Δεκέμβριο το τεράστιο για τα δεδομένα της Ελλάδας και του Ολυμπιακού ποσό των 10εκ Ευρώ, χωρίς όμως η ομάδα να εξασφαλίσει ότι θα μπορούσε άμεσα να βοηθηθεί στις τρέχουσες υποχρεώσεις της από τους ταλαντούχους πλην όμως χωρίς ευρωπαϊκή πείρα παίκτες που ήρθαν.

Η ομάδα όμως μπαίνει στις επόμενες 2 εβδόμαδες σε ένα σερί κρίσιμων αγώνων με πολλές απώλειες παικτών. Σαν οπαδοί του Ολυμπιακού το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να στηρίξουμε όσο μπορούμε την ομάδα και τα στελέχη της αφήνοντας την κριτική και τα όποια –δικαολογημένα ίσως- παράπονα για το καλοκαίρι.

Σχολιάστε το παχνίδι στο φόρουμ του Θρύλου!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.