Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Άσσος στο "ημίχρονο"......!

Το ζητούμενο στον αποψινό (πρώτο) προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ήταν η νίκη χωρίς παθητικό. Αυτό έγινε χάρη στα 2 πολύ όμορφα γκολ του Κώστα Μενδρινου, από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο του ματς. Kατά τα άλλα ο Τάκης Λεμονής ξεκούρασε πολλούς παίκτες δίνοντας ταυτόχρονα χρόνο σε πολλά νέα παιδιά. Χαρακτηριστικό είναι στη βασική εντεκάδα ξεκίνησαν οι Κατσικογιάννης, Μενδρινος, Σηφακης, Παπαδόπουλος, Σισιτς και Μητρογλου. Η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 9ο λεπτό βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Aπό εκεί και πέρα ο Θρύλος είχε το πρώτο λόγο στο ματς κάνοντας ευκαιρίες και κρατώντας αρκετά πίσω τον Ηρακλή. Βέβαια η καλή η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα λίγο έλειψε να χαλάσει στο τέλος όταν οι παίκτες χαλάρωσαν αδικαιολόγητα δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει κάποιες καλές ευκαιρίες να μειώσει το σκορ και να μπει δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Το επόμενο ραντεβού των δυο ομάδων, για το "δεύτερο ημίχρονο" είναι σε δεκαπέντε μέρες στο Καυταντζογλειο.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Σηφάκης, Ζεβλάκοφ, Πάντος (63’ Λεονάρντο), Άντζας, Παπαδόπουλος, Μενδρινός, Κατσικογιάννης, Πατσατζόγλου, Νούνιες (71’ Λούα Λούα), Σίσιτς, Μήτρογλου (57’ Κωνσταντίνου)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Άνχελ Πεντράθα): Πάρντο, Περπερίδης, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Τσάβι, Μαυρογενίδης (63’ Παπαστεριανός), Φονσέκα (46’ Γιάντσης), Μάρκες, Παπαδόπουλος, Ντίαζ


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.