Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2008

Τον βούλιαξε...!

Η αλήθεια είναι πως τα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναικού στο πόλο, δεν μπορούμε να τα θεωρούμε ντέρμπι, καθώς οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο έχουν πολύ καλύτερη ομάδα από τους πράσινους, αλλά και γιατί είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

Ο κανόνας αυτός επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά σήμερα καθώς ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 3-17 τον Παναθηναικό στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου, την έδρα δηλαδή του αιωνίου αντιπάλου!

Η ανωτερότητα του Θρύλου αντικατοπτρίζεται απο τους αριθμούς. Το πρώτο οχτάλεπτο έληξε με 0-5, και τα τρία υπόλοιπα με 1-4, ενα σκορ που κατά πως φαίνεται κυνηγάει τον Παναθηναικό και σε άλλα αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου!

Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τις 19 νίκες σε 19 αγώνες πρωταθλήματος και παίζει χωρίς αντίπαλο στη μάχη για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου!

Στο επόμενο παιχνίδι, η αρμάδα του Βαγγέλη Πάτερου αντιμετωπίζει στο Παπαστράτειο το Παλαιό Φάληρο και αναμένεται να κάνει το 20 στα 20!

Σχολιάστε τη νίκη της ομάδας στο φόρουμ των thrylos-fans!

Τα οχτάλεπτα: 0-5, 1-4, 1-4, 1-4

Ολυμπιακός: Σάντα 5, Νίκιτς 4, Χρ.Αφρουδάκης 3, Γ.Αφρουδάκης 2, Θεωδορόπουλος, Σχίζας, Κομάντινα


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.