Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2008

Και τώρα Τσέλσι!

Με εμφανώς το μυαλό στην αναμέτρηση με τη Τσελσι, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε απόψε στο γήπεδο Καραΐσκάκη το τελευταίο της βαθμολογίας, Εργοτελη. Βέβαια, το παιχνίδι με τους Λονδρέζους είναι μεν μείζονος σημασίας αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί σοβαρή δικαιολογία για την κάκιστη εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στη τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πινάκα, η οποία διαθέτει και τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος.

Σίγουρα και ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς με την συνεχή χιονόπτωση.....σίγουρα έφταιξε και το τσουχτερό κρύο......αυτά όμως αποτελούν δικαιολογίες μέχρι ένα σημείο. Είναι απαράδεκτο να δίνει η ομάδα δικαιώματα, ειδικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες, χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε το μαχητικό, και αδικημένο από το σκορ, Εργοτελη.

Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο για το παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε από ένα καθαρό πέναλτι που κέρδισε με μεγάλη μαγκιά και εξυπνάδα ο Ακης Στολτιδης. Η ομάδα πρέπει να συνέλθει άμεσα, γιατί με οτιδήποτε λιγότερο από το τέλειο τη Τρίτη το βραδύ, θα έχουμε μεγάλους μπελάδες απέναντι στους Αγγλους!

Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ :
Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου (Τοροσίδης ’46), Λεονάρντο, Σέζαρ, Στολτίδης, Γκαλέτι (Πάντος ’80), Κοβάσεβιτς, Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοφ, Μπελούτσι (Νούνιες ’62), Λεντέσμα.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.