Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

"Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντέλη μου!"

Μετα από άλλη μια κάκιστη εμφάνιση στη Σουπερλιγκα ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε και οδυνηρή ισοπαλια εντός έδρας από τον Αστερα. Δυστυχώς ότι και να λέμε εμείς οι οπαδοί, όσο και αν κάποιοι εντός ομάδας επισημαίνουν τα λάθη, ορισμένοι είναι προκλητικά αδιάφοροι και δεν χαμπαριαζουν τίποτα. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο για την ομάδα της Τρίπολης που ενώ επαιξε για 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο και εν τούτοις δεν δέχθηκε κάποια σοβαρή απειλή. Δεν θέλουμε να μπούμε σε ανάλυση για το ματς. Τι ανάλυση να κάνεις όταν μια νεοφώτιστη ομάδα σου κάνει κλύσμα δυο φορές μέσα στην ίδια χρονιά?

Η υπόθεση τίτλος για φέτος έχει δυσκολέψει εξαιρετικά και πλέον όλα εξαρτώνται από την αχρηστία των αντιπάλων μας, που είναι μεν μεγάλη αλλά δεν είμαστε και τόσο σίγουροι ότι είναι μεγαλύτερη από τη δική μας αυτή τη περίοδο. Ενα πρωτάθλημα χάρισμα στους ανύπαρκτους! Κρίμα!


Σχολιαστε το παιχνιδι στο φορουμ των thrylos-fans!

Ολυμπιακός
(Τ. Λεμονής): Σηφάκης, Λεονάρντο (85΄ Κωνσταντίνου), Ζούλιο Σέζαρ, Στολτίδης, Κοβάτσεβιτς, Τζόρτζεβιτς, Ζεβλάκοφ, Μενδρινός (69΄ Μπελούτσι), Λεντέσμα (56΄ Σίσιτς), Πάντος, Λούα Λούα


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.