Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Πήρε αυτό που ήθελε!

Ο Ολυμπιακός, εν μέσω μίας περιόδου αμφισβήτησης της ομάδας και ειδικότερα του προπονητή, πήρε μία πολύτιμη νίκη στη Βέροια απέναντι στην τοπική ομάδα με 0-1. Σκόρερ ο Πατσατζόγλου στο 7ο λεπτό.

Το γρήγορο γκολ βοήθησε τους ερυθρόλευκους να αποβάλλουν το άγχος και να προσπαθήσουν να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ που θα σιγούρευε την νίκη. Το κατάφεραν λεπτά αργότερα, όμως ο επόπτης φαίνεται πως είχε αλλού το μυαλό του και ακύρωσε ως οφσάιντ το πεντακάθαρο γκολ του Μπελούτσι. Γενικότερα, ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του, άλλα ήταν καλύτερος απο προηγούμενα παιχνίδια και δίκαια έφτασε στην επικράτηση χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι επανήλθε η ηρεμία στους κόλπους της ομάδας, καθώς την Τρίτη γίνεται το ΔΣ, στο οποίο δεν αποκλείεται να αποφασιστεί η απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή απο την θέση του προπονητή (!!!).

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans


Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Λεονάρντο, Ζούλιο Σέζαρ, Στολτίδης, Κοβάσεβιτς (88'Κωνσταντίνου), Νούνιεζ (62' Σίσιτς), Τζόρτζεβιτς, Άντζας, Μπελούτσι (83' Μενδρινός), Τοροσίδης


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.