Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Απαράδεκτη Απόφαση!!

"Συνεδρίασε σήμερα 11-3-2008 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό την Προεδρία του κ. Σωκράτη Κόκκαλη.
Κατά τη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο με γνώμονα την άμεση εγρήγορση του ποδοσφαιρικού τμήματος για την επίτευξη των αγνωστικών στόχων της ομάδας την τρέχουσα περίοδο:
· Ενέκρινε τη συναινετική λύση της συνεργασίας με τον Προπονητή κ. Λεμονή, τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα προσφορά του.
· Αποφάσισε την ανάθεση καθηκόντων προπονητή στον κ. Σεγκούρα".

Μ’ αυτή την λιτή ανακοίνωση, το ΔΣ της ΠΑΕ έβαλε ταφόπλακα στα όνειρα μας για έναν νέο Ολυμπιακό, για έναν διαφορετικό Ολυμπιακό. Οι κύριοι που υπερψήφισαν την πρόταση Κόκκαλη αποφάσισαν ώστε η ομάδα να κάνει ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω διαγράφοντας με μονοκονδυλιά όλη τη φετινή περήφανη πορεία της στην Ευρώπη και το γεγονός ότι ακόμη βρισκόμασταν στο στάδιο του χτισίματος μιας ομάδας η οποία ήταν ορατό τοις πάσι (εκτός από αυτούς που δίνουν βάση μόνο στον εγωϊσμό τους, την ασχετοσύνη τους από ποδοσφαιρικά θέματα και τα μικροσυμφέροντα τους) ότι τα επόμενα χρόνια, με τις σωστές κινήσεις που έγιναν φέτος και με κάποιες προσθήκες, θα συνέχιζε να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και πολύ πιθανό θα καθιερωνόταν ως μια υπολογίσιμη δύναμη στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος δεν είχε καν το σθένος να βγει και να ανακοινώσει αυτό που ο ίδιος πρότεινε παρά έριξε έναν συνήθη, παλαιού τύπου δεκάρικο φιλιππικό, κατά Τζίγγερ αυτή τη φορά (τώρα το θυμήθηκες κε Κόκκαλη? Έχουν περάσει κάτι μήνες από τότε. Πού ήσουν τόσο καιρό? Δυστυχώς για σένα η ανυπαρξία της Διοίκησης σου όλους αυτούς τους μήνες δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω απ' αυτή τη δήλωση), πρωτοστάτησε στην απομάκρυνση του ανθρώπου που μας έκανε περήφανους, που μας έκανε να ξαναγαπήσουμε τον Ολυμπιακό για τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις που μας πρόσφερε νικώντας πολύ μεγάλους αντίπαλους και όχι απλά για κατακτήσεις πρωταθλημάτων έναντι των πολύ μικρών εγχώριων αντιπάλων μας. Οι πράξεις του έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τις μεγαλόστομες δηλώσεις του όταν αποφάσισε να αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον Τάκη Λεμονή.

Έναν Τάκη Λεμονή ο οποίος χωρίς μεγάλες περγ@μηνές, δούλεψε, βελτιώθηκε, παρουσίασε έργο κατατροπώνοντας ομάδες πολύ μεγαλύτερες στο ευρωπαϊκό στερέωμα απ’ τον Ολυμπιακό και δυσκολεύοντας ακόμη και μεγαθήρια, έναν Τάκη Λεμονή που έφερε τιμή και δόξα στην ομάδα, μια τιμή και δόξα που δεν είχαμε δει ως τώρα, μια τιμή και δόξα που αποτέλεσε πόλο ζήλειας όλων των μη Ολυμπιακών και θαυμασμό όλων των αντικειμενικών φιλάθλων ανά την Ελλάδα!

Το έργο λοιπόν αυτό, ο κος Κόκκαλης θεώρησε πως δεν του άρεσε. Δεν του άρεσε η εικόνα του φετινού Ολυμπιακού ο οποίος έχοντας υποστεί ουκ ολίγα «χειρουργεία» είναι μόλις ένα βαθμό πίσω απ’ τον Παο και μέσα σε όλους τους στόχους του. Προφανώς ο κος Κόκκαλης είχε συνηθίσει ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια με τον απατεώνα Σόλιντ που μας κουβάλησε ως «Μεσσία» και τεχνικό για τελικό C.L. (το ανέκδοτο του αιώνα) να βλέπει πολύ μεγάλη μπάλα. Προφανώς συνήθισε να βλέπει μεγάλη μπάλα από τότε που έδιωξε για πρώτη φορά τον επίσης καλό και άξιο προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς και έφερε στην ομάδα τον κάθε τυχάρπαστο να κάνει το αγροτικό του.

Εύγε κύριε Κόκκαλη. Απόλαυσε τα έργα σου. Προφανώς θεωρείς κάποιον κύριο Σεγκούρα πιο ικανό απ’ τον Λεμονή για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Προφανώς επισης, νομίζεις πως με τις χάντρες και τα καθρεφτάκια που θα μας πουλήσεις πάλι το καλοκαίρι κάνοντας κανά-δυό καλές μεταγραφές για να αυξήσεις τα θύματα/μέλη και τα θύματα/διαρκείας θα αποφύγεις τα γιούχα για τον αήθη τρόπο με τον οποίο εκμεταλλεύεσαι την ομάδα και ρίχνεις το όνομα της στη λάσπη. Μην είσαι τόσο σίγουρος όμως διότι έχει ο καιρός γυρίσματα. Πάμε λοιπόν γερά κύριε Κόκκαλη για νέες μεγάλες επιτυχίες, για νέες ευρωσφαλιάρες, για νέες πορείες και τελικούς όπως μας είχες συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Πάμε για νέα κολεξιόν παλτών, για νέους Μπιγκόν, ΜατζουροΚόλλιες, Αλέφαντους, Σόλιντ και λοιπούς μεγάλους προπονηταράδες που μας δίδαξαν τί θα πει ποδόσφαιρο και ήρθε ο.......εγκληματίας Λεμονής και γκρέμισε τη μπάλα/μαγεία που βλέπαμε.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :
- Να μάθουμε ποιοι υπερψήφισαν και ποιοί καταψήφισαν την πρόταση Κόκκαλη για απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή.

- Άμεση παραίτηση όσων καταψήφισαν.

- Να φύγει ο Σωκράτης Κόκκαλης απ’ τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Είσαι λίγος κύριε Κόκκαλη για τα όνειρα μας, δε μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου στην υπηρεσία του Ολυμπιακού, αντίθετα θες ο Ολυμπιακός να είναι στην υπηρεσία σου για να κάνεις τα καπρίτσια σου. Δεν αγαπάς πραγματικά, αγνά και ανόθευτα την ιδέα που λέγεται "Ολυμπιακός" αλλά τον αντιμετωπίζεις σαν το άλογο που σέρνει αγόγγυστα τις υπόλοιπες επιχειρήσεις σου. Σήμερα κύριε Κόκκαλη ξεπέρασες κάθε όριο. Ξεπέρασες τον εαυτό σου κατά πολύ. Μας ξεφτίλισες. Θέλεις να θεωρείσαι και να λατρεύεσαι όπως Αυτοκράτορας, ο Βασιλιάς Ήλιος που πρέπει να προσκυνάνε όλοι και που έχει ισχύ ζωής και θανάτου πάνω σε όλους. Αλλά αυτή την ισχύ δεν την έχεις πάνω στον Ολυμπιακό κύριε Κόκκαλη, ούτε και θα την αποκτήσεις ποτέ. Στον Ολυμπιακό δεν έχεις ισχύ να τον σκοτώσεις ούτε να τον ξεφτιλίσεις διότι είναι πολύ μεγαλύτερος από σένα και από κάθε πρόσωπο κύριε Κόκκαλη.

Ο καλός ο μάνατζερ, ο πρόεδρος, ο ηγέτης, όταν φτάσει η στιγμή που δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ' όσα λύνει, πάει σπίτι του. Κι εκεί πρέπει να πας κύριε Κόκκαλη διότι κουράστηκες και κούρασες. Εμείς δε θα χαθούμε, ακόμη κι αν μείνουμε άφραγκοι και χωρίς στον ήλιο μοίρα δε θα χαθούμε όπως δε χαθήκαμε σε πολύ δύσκολες εποχές. Τα πέτρινα χρόνια δεν τα φοβόμαστε κυρ Σωκράτη, οι αντοχές μας είναι πολύ μεγάλες αλλά όχι τόσες ώστε να βλέπουμε να εξευτελίζεται κάθε ηθική αξία που έκανε τον Ολυμπιακό μεγάλο και να ρίχνονται στην πυρά όλα τα σχέδια που κάναμε για το μέλλον. Ήδη, σχεδόν κατέστρεψες το μπάσκετ. Πας να καταστρέψεις και το ποδόσφαιρο. Ε λοιπόν δε θα τα καταφέρεις κύριε Κόκκαλη, το παράκανες πια και θα υπάρξει αντίδραση.

Η ημέρα αποπομπής του Τάκη Λεμονή είναι μέρα ντροπής για την ΠΑΕ. Γελάει όλη η φίλαθλη Ελλάδα με τα καμώματα της Διοίκησης σου κύριε Κόκκαλη, πανηγυρίζουν οι "αλλόθρησκοι" διότι το οικοδόμημα που έβλεπαν να μεγαλουργεί εις βάρος τους, έπεσε κάτω σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.

by Dali


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.