Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Άγαμοι Θύται ρε Σάββα!

by Eric

Αφορμη της σημερινής μου παρέμβασης είναι η εμφάνιση του Σάββα Θεοδωρίδη στην εκπομπή
Press Room του τηλεοπτικού σταθμού Ματζικ. Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Βαγγέλης Δουκακος. Ας δούμε όμως μερικά από τα highlights των δηλώσεων Θεοδωρίδη:


'εγω το ποδοσφαιρο το ξερω οσο κανενας αλλος'

'λεμε την αληθεια και για αυτο μας τρεμουνε'

'εγω τους ειχα πει οτι δεν με νοιαζει το Κυπελλο Ευρωπης, εγω θελω το πρωταθλημα'

'τους εχει πιασει τρεμουλα, εχουν βαλει στο στοχαστρο τον προεδρο',
'οι αχαριστοι, εχει βαλει 30 μυρια ο προεδρος και τολμανε και μιλανε και τον πιανουν στο στομα τους'

'γιατι μιλανε τωρα και δεν ειχαν την ιδια ευθιξια με τον Μπαγιεβιτς η' ακομη με τον Σολιντ που εγω τον ηξερα οσο κανεναν και εφυγε πικραμενος ο ανθρωπος'

'την δευτερα στον Ολυμπιακο θα επιστρεψουν πολλοι τραυματιες. πηρα τηλεφωνο και εμαθα οτι απο δευτερα θα επιστρεψουν σχεδον οι παντες. τωρα που αλλαξαν τα πραγματα θα γυρισουν και ο γκαλετι και ολοι σχεδον'

'θα ξανακατεβω εστω και περαστικος απο τα αποδυτηρια για να τους μεταφερω το πνευμα μου, το πνευμα του Ολυμπιακου'

'θα πεσουν κεφαλια αν δεν γινει το 6χ3'

'ο προεδρος δεν πηρε τον Λεμονη? δικο του θεμα και το τι θα κανει με τον Λεμονη'


Πριν σχολιάσω τις δηλώσεις επιτρέψτε μου να κάνω μια μικρή ανασκόπηση για να θυμούνται οι παλιοί και μαθαίνουν οι νεώτεροι.


Βαγγελης Δουκακος

Ο κύριος Δουκακος είναι ένας ακόμα που ανήκει στην επικίνδυνη και γραφική συντεχνία των αθλητικογράφων. Πολλοί τον αποκαλούν γυμνοσάλιαγκα, χαρακτηρισμός που εμένα προσωπικά με βρίσκει κάθετα αντίθετο. Αφενός μεν το physique του κυρίου Δουκακου δεν κάνει για γυμνοσάλιαγκας (200 κιλά άνθρωπος) και αφετέρου δεν έχω δει ποτέ γυμνοσάλιαγκα με τόσο άσχημα βαμμένο μαλλί. Ας πάμε παρακατω: Εδω και μερικά χρόνια ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει βρει στέγη στο τηλεοπτικό σταθμό Ματζικ. Και σαν καλός υπάλληλος φροντίζει να επαινεί ότι στραβό και ανάποδο συμβαίνει στον Ολυμπιακό. Για τα καλά, δεν κάνω σχόλιο γιατί στα καλά χαιρόμαστε πολύ και πολλοί. Η αξιοπιστία, η σοβαρότητα, η ντομπροσύνη και ο ανδρισμός ενός δημοσιογράφου φαίνονται όταν μπορεί να εντοπίσει τα κακώς κείμενα και μέσα από τη δύναμη που έχει να πιέσει προκειμένου να αλλάξουν.

Αλλα αλήθεια ποιος είναι αυτός ο όψιμος Ολυμπιακαρας; Αυτός ο Ολυμπιακαρας του σήμερα, ο δήθεν υπερασπιστής της ομάδας, πριν 10 χρόνια από την συχνότητα του New Channel τότε καθύβριζε τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του, έκανε λόγο για μαϊμούδες, για Παπουτσελιδες, για παράγκες, για το Θωμά και κάλπικα πρωταθλήματα! Αυτός είναι ο Δουκακος!

Δουκακο......οι νέοι μπορεί να μην σε ξέρουν και να μη σε θυμούνται. Εμεις δεν σε ξεχνάμε και δεν πρόκειται ποτε να ξεχάσουμε τη χολή που έχεις ρίξει για τον Ολυμπιακό!!! Εχουν γνώση οι φύλακες!


Σάββας Θεοδωρίδης

Και πάμε στο κεντρικό μας θέμα! Αναρωτιέμαι αν υπάρχει έστω και ένας νοήμων άνθρωπος που να άκουσε τις δηλώσεις του κυρ Σάββα και να μην τον έπιασε μια ακατάσχετη τάση προς εμετό. Οταν πήγε να σχολιάσει ο κυρ Σάββας όσα είπε για την Μπαρνσλεϊ και την κριτική που άκουσε, απάντησε ότι αυτός το ποδόσφαιρο το ξέρει όσο κανένας. Λοιπόν.........άκου εδώ ΡΕ κυρ Σάββα.......δεν ξέρω τι ξέρεις εσύ......εκείνο που ξέρω εγώ είναι οτι εμείς ξέρουμε καλά τα όρια της δικής μας αξιοπρέπειας και της δικής μας νοημοσύνης και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν ότι ηλικία και οποίο αξίωμα και αν έχει να μας τα ξεφτιλίζει! Και συνεχισε:

'λεμε την αληθεια και για αυτο μας τρεμουνε'

Ποιος σε έχρησε αλήθεια ΕΣΕΝΑ κομιστή της μιας και μόνης αλήθειας; Και ποια είναι η αλήθεια; Μήπως η αλήθεια είναι ότι μπροστά στο Κοκκαλη ΧΕΖΕΣΤΕ άπαντες και κανείς δεν τολμάει να βγάλει άχνα; Οπως τότε ρεΣαββα......που έδιωξε το Ντούσαν τη δεύτερη φορά, εσύ ήσουν αντίθετος αλλά δεν έβγαλες λέξη! Ούτε τον ανδρισμό να παραιτηθείς δεν είχες!


'εγω τους ειχα πει οτι δεν με νοιαζει το Κυπελλο Ευρωπης, εγω θελω το πρωταθλημα'

Ανευ σχολίου!!! Τι να πει κανείς όταν ακούει τέτοιες βλακείες;

'οι αχαριστοι, εχει βαλει 30 μυρια ο προεδρος και τολμανε και μιλανε και τον πιανουν στο στομα τους'

Ο κοσμος του Ολυμπιακού έχει βάλει παραπάνω από 30 εκατομμύρια. Και το πρόεδρο του Ολυμπιακού, ο ΚΟΣΜΟΣ του Ολυμπιακού και στο στόμα του θα τον πιάσει και στις κλωτσιές θα τον αρχίσει αν ο ΚΟΣΜΟΣ κρίνει ότι ο πρόεδρος είναι επικίνδυνος. Ο Ολυμπιακός, ρεΣαββα, είναι ο ΚΟΣΜΟΣ του όχι ο πρόεδρος του! Πάρτε το χαμπάρι!

Και τα περί αχαριστίας αλλού.......όχι στο κόσμο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αποδώσει στο Κοκκαλη τα μέγιστα και θα του τα αποδώσει και στο μέλλον. Αχάριστοι δεν είμαστε! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΚΑΚΟΙ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΙΔΕΣ!


'γιατι μιλανε τωρα και δεν ειχαν την ιδια ευθιξια με τον Μπαγιεβιτς η' ακομη με τον Σολιντ που εγω τον ηξερα οσο κανεναν και εφυγε πικραμενος ο ανθρωπος'

Την ιδία απορία έχουμε και εμείς. Αφου κάποιοι εκτιμούσατε τη δουλειά του Σερβου και του Νορβηγου γιατί δεν βγάλατε άχνα όταν έφυγαν, σε αντίθεση με το Λεμονή που τον περνούσατε πριονοκορδέλα κάθε τρεις και λίγο!;


'θα ξανακατεβω εστω και περαστικος απο τα αποδυτηρια για να τους μεταφερω το πνευμα μου, το πνευμα του Ολυμπιακου'


Ξεχασες το "γλυφτης" πριν το "Ολυμπιακου"! Γιατί καθαρός Ολυμπιακός δεν είσαι! Και με το συμπαθειο γιατί είσαι και μιας κάποιας ηλικίας και είναι κρίμα να ξεφτιλιζεσε έτσι!


'θα πεσουν κεφαλια αν δεν γινει το 6χ3'

Να δεις κεφάλια που θα πέσουν αν δεν γίνετε άνθρωποι!!! Και σταματήστε ΡΕ τις απειλές στους παίκτες!!! Τσίπα δεν έχετε πάνω σας; Φιλότιμο καθόλου;


'ο προεδρος δεν πηρε τον Λεμονη? δικο του θεμα και το τι θα κανει με τον Λεμονη'


ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ; Τι το περάσατε εδώ; Την εποχή των αφενταδων και των δούλων; Εχετε πάρει πρέφα ΡΕ ότι είσαστε απλοί υπάλληλοι του Ολυμπιακού; Τι περάσατε ΡΕ τον Ολυμπιακό; Μαγαζάκι του πατέρα σας ή τη κυβέρνηση του βουνού;

Που ήσουνα ΡΕ Σάββα τόσο καιρό να μιλήσεις για τη διαιτησία; ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΡΕ; Πριονοκορδέλα τρώει η ομάδα από το Σεπτέμβρη και τώρα σας έπιασε ο πόνος;; Πλάκα μας κάνετε ρε; Που ήσουνα ΡΕ όταν έδιναν ψεύτικα πέναλτι εναντίον μας; Που ήσουνα ΡΕ όταν μας χτυπούσαν στο ψαχνό οι αντίπαλοι; Που ήσουνα ΡΕ όταν ο αιώνιος αντίπαλος έπαιζε κάθε εβδομάδα μετά τον Ολυμπιακό γνωρίζοντας τα αποτελέσματα της ομάδας μας; Τωρα σας έπιασε ο πόνος; Στο παρά πέντε;

Ε! Αγαμοι θυται ρεΣαββα, είναι μια καλή ιδέα.........οι Αγαμοι Θυται πρέπει να ξεσηκώσουν τα αστεία σας και να τα κάνουν σκετσακια να χεστεί ο κόσμος στο γέλιο. Γιατί μονό για γέλια είναι όσα λέτε και κάνετε. Γιατί αν τα πάρουμε στα σοβαρά θα πρέπει να αυτοκτονήσουμε ομαδικώς με το τρόπο που διαχειρίζεστε και αντιμετωπίζετε τον Ολυμπιακό. Και το χειρότερο είναι ότι θεωρείτε ότι έχετε δίκιο!

Αλλα ο λαός έχει ξυπνήσει ρεΣαββα!


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.