Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Ο Ολυμπιακός του Λεμονή και οι άσχετοι

Σε αυτό το blog δεν θα πέσουμε στον πειρασμό να αναμασάμε και να δημοσιεύουμε σχόλια και απόψεις ειδικών γιά το ποδόσφαιρο όπως είναι το σύνολο των αθλητικών δημοσιογράφων που καθημερινά δίνουν τα φώτα τους σε εμάς τους τυφλούς.

Εμείς είμαστε άσχετοι από ποδόσφαιρο και ως άσχετοι που είμαστε αποφασίσαμε αντί άλλου σχολίου για τον Ολυμπιακό του Λεμονή να παραθέσουμε τα σχόλια μερικών ακόμη πιο άσχετων έτσι ώστε να μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Τα παρακάτω είναι αφιερωμένα στα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός που θα συνεδριάσουν σήμερα ώστε να κρίνουν τον προπονητή του Ολυμπιακού Τάκη Λεμονή.

Αριγκο Σάκκι (Ιταλός (τεως) προπονητής της Μιλαν και της Εθνικής Ομάδας)
«Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πολύ δυνατός. ... Ήταν διαβασμένος και πήρε μια δίκαιη νίκη. Ακόμα και μετά το γκολ της Λάτσιο, που ήταν αντικανονικό, βρήκε την ψυχική δύναμη να αντεπιτεθεί και να φτάσει στη νίκη. Ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός και έδειξε ότι η νίκη του στη Βρέμη δεν ήταν τυχαία. Και στη Μαδρίτη το είχα δει όπου άξιζε να κερδίσει τη Ρεάλ. Έδωσε συνέχεια στις προηγούμενες καλές του εμφανίσεις και έδειξε ότι είναι μια ομάδα που αξίζει να πάρει την πρόκριση»


Τομας Σααφ (Προπονητής Βέρντερ Βρέμης)
Γνωρίσαμε δύο δίκαιες ήττες από τον Ολυμπιακό. Παίζει πολύ καλή μπάλα και μέσα στην έδρα του δύσκολα κάποια ομάδα θα τον απειλήσει. Εχει πολύ καλό κόσμο. Ο Τάκης Λεμονής κάνει πολύ καλή δουλειά».

Λουτσιάνο Γκαλέτι (Διεθνής με την Εθνική Αργεντινής)
"Aυτό που πρέπει να μάθουν πολλοί προπονητές από τον Λεμονή είναι το πως μεταχειρίζεται την ομάδα. Το πως συμπεριφέρεται στους παίκτες. Έχω γνωρίσει πολλούς προπονητές, πιστεύω σε αυτό το πράγμα ότι είναι ο καλύτερος που είχα ποτέ.
Κάνουμε πολύ καλή δουλειά, έχει να αντιμετωπίσει τόσες καταστάσεις και τόσους παίκτες, αλλά πραγματικά είναι πολύν καλός. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βγαίναμε στο γήπεδο και ξέραμε πως παίζει ο αντίπαλος. Μας βοήθησε ο προπονητής, μας έδινε οδηγίες που όντως έβγαιναν, αποδεικνύονταν ότι έτσι έπρεπε να παίξουμε".


Κώστας Μενδρινός (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού)
«Αν ο προπονητής δει έναν παίκτη στην προπόνηση να προσπαθεί και να τα δίνει όλα, θα τον δικαιώσει. Είναι δίκαιος άνθρωπος. Έχει κερδίσει παίκτες και κόσμο. Είναι Έλληνας, είναι Ολυμπιακός κι αυτό μετράει. Βγάζει από τους παίκτες πάρα πολλά καλά στοιχεία».


Χρήστος Πατσατζόγλου (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού)
Θέλω να αφιερώσω στον προπονητή μου γιατί γράφτηκαν πολλά και είναι άδικα.


Τάσος Πάντος (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού)
Η συνεισφορά του Λεμονή είναι τεράστια. Έχει φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο. Όλοι δίνουν τα πάντα και βάζουν τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα".


Υπάρχουν επίσης και δηλώσεις του προπονητή της Λάτσιο Ντέλιο Ροσι για το πόσο "δυνατός στην τακτική" είναι ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Σε αντιδιαστολή με τα παραπάνω ονόματα και χωρίς άλλα σχόλια σας παραθέτουμε και τα ονόματα των μέλών του ΔΣ που θα συνεδριάσουν σήμερα για να κρίνουν τον προπονητή του Ολυμπιακού.

Σωκράτης Κόκκαλης
Πέτρος Σ. Κόκκαλης
Γεώργιος Λούβαρης
Σάββας Θεοδωρίδης
Λεωνίδας Θεοδωρακάκης
Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης
Αιμίλιος Παπαθανασίου
Μιχάλης Κουντούρης
Κωνσταντίνος Μπαρμπής

Σχολιάστε τους "άσχετους" στο blog του Θρύλου


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.