Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Πέρασε από την Ρόδο!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει ακάθεκτος την ανοδική του πορεία, κλαθώς μετά το Τελ Αβίβ πέρασε νικηφόρα και από τη Ρόδο, όπου κέρδισε με 96-69 τον Κολοσσό. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη, αν και έπαιζε πάλι με ελλείψεις κατάφερε να επιβάλει νωρίς το παιχνίδι της και να φτάσει στην επικράτηση χωρίς πολλές «σκοτούρες».

Ο Ολυμπιακός δεν είχε ουσιαστικά πρόβλημα απέναντι στον Κολοσσό και το θέμα για την ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη ήταν έως ότου να επιβάλει το ρυθμό της. Κορυφαίοι για την ομάδα του Ολυμπιακού ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης που πέτυχε 23 πόντους, αλλά και οι Γιώργος Πρίντεζης, Λιν Γκριρ και ο Ρόντρικ Μπλάκνευ που πρόσθεσαν 16,12 και 9 πόντους αντίστοιχα. Από την πλευρά των Ροδιτών, ο Πίνοκ με 15 πόντους και ο Διαμαντόπουλος με επίσης 15 πόντους προσπάθησαν να κάνουν την ζημιά στον Ολυμπιακό, ωστόσο μέτρησε η διαφορά κλάσης και ποιότητας των δύο ομάδων στο τέλος.

Σχολιάστε τον αγώνα στα φόρουμ των thrylos-fans.net!

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 38-44, 51-72, 69-96

Κολοσσός Ρόδου (Αλεξανδρής): Τζιγκάνοβιτς 2, Πίνοκ 15, Τέιλορ 8 (2), Ασημακόπουλος 2, Βουκσάνοβιτς 5, Ματαλόν, Διαμαντόπουλος 15 (1), Γιοσίποβιτς 7 (1), Τόντιτς 9 (1), Παναγιωταράκος, Κουνούνης 3, Σκορδάλης.

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 9 (2), Γκριρ 12 (4), Βασιλόπουλος 7, Πρίντεζης 16 (1), Τσακαλίδης 4, Βασιλειάδης 9 (3), Μπουρούσης 23 (1), Τεόντοσιτς 7(1), Καυκής 5 (1), Μαυροκεφαλίδης 4, Παπαμακάριος.

Τα εύσημα στους παίκτες του απέδωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά την άνετη νίκη τους επί του Κολοσσού. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί μετά από μια μεγάλη νίκη στο Τελ Αβίβ ήρθαν να παίξουν ένα παιχνίδι με μια ομάδα που προσπαθεί να αλλάξει επίπεδο και θα μας δημιουργούσε πολλά προβλήματα για να μας δυσκολέψει», είπε ο «δράκος».

«Στο πρώτο είχαμε αυτά τα προβλήματα, αλλά στο δεύτερο καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι με την άμυνα και με καθαρό μυαλό στην επίθεση. Ο Κολοσσός έχει κάνει μια καλή προσπάθεια φέτος, του εύχομαι καλή δύναμη, καλή συνέχεια κι ακόμα πιο ψηλά».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, τόνισε: «Χαιρόμαστε όλοι γιατί ο Παναγιώτης είναι και πάλι στη φυσική του θέση, σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είμαι βέβαιος. Είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί για πρώτη φορά στην καριέρα μου χάνουμε παιχνίδια με μεγάλη διαφορά και η ομάδα μου δεν παλεύει ως το τέλος. Δεν είναι αμελητέα η παρουσία μας ως τώρα με έξι νίκες, αλλά με ενοχλεί που δεν παλεύουμε. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και τους συνεργάτες μου αλλά το πρόγραμμα δεν μας βοηθά. Μας δίνει τη μια μπουνιά μετά την άλλη. Πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρουμε».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ: «Ήταν για μας δύσκολο παιχνίδι γιατί προερχόμασταν από μια μεγάλη και δύσκολη νίκη. Αυτός ίσως να ήταν αρνητικό, αλλά ήρθαμε με καθαρό μυαλό. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά στο ημίχρονο μιλήσαμε στα αποδυτήρια και κάναμε αυτό που έπρεπε για να φτάσουμε στη νίκη».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΡΔΑΛΗΣ: «Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Παίξαμε καλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε».


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.