Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Ίδια γεύση!

Χωρις να αλλάξει κάτι στην αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού, η ομάδα κέρδισε (2-0) το πρώτο της παιχνίδι στην μετά Λεμονή εποχή. Ο Θρύλος κατέβηκε με πολλές αλλαγές στην εντεκάδα, αλλά όχι με διαφορετικό σύστημα. Οι κακές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος εμφανίστηκε αρκετά απειλητικός, αν και ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που σκόραρε με το γκολ άδικα να ακυρώνεται από τον ανεκδιήγητο επόπτη. Οι δυο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-0. Στην επανάληψη η ομάδα με οδηγό τον Μπελουτσι προσπάθησε να δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες, αλλά επί της ουσίας η σχετικά μικρή υπεροχή ήταν χωρίς ουσία. Τελικά μετά από ένα κόρνερ του Μπελουτσι ο Σισιτς άνοιξε το σκορ και από εκεί και περα ακολούθησε η αγωνιστική καθίζηση και η αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση της ομάδας. Η οπισθοχώρηση αυτή έδωσε το δικαίωμα στον Ατρόμητο να κερδίσει κατά κράτος τη μάχη του κέντρου και να φανεί απειλητικός σε μια-δυο περιπτώσεις.

Ο πάγκος δεν βοήθησε την ομάδα, αντίθετα την έκανε ακόμα πιο αμυντική. Τελικά σε μια αντεπίθεση στο τέλος του αγώνα ο Σέζαρ σιγούρεψε τους τρεις πόντους πλασάροντας από κοντινή απόσταση μετά από ασιστ του Μιρνες Σισιτς. Πλέον η ομάδα περιμένει το αποτέλεσμα του αιωνίου αντιπάλου αύριο στα Πηγάδια.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Λεονάρντο, Τοροσίδης (Παντος), Σέζαρ, Ζεβλάκοφ, Στολτίδης, Λεντέσμα, Μπελούτσι (Πατσατζογλου), Τζόρτζεβιτς (Νουνιεζ), Σίσιτς, Κοβάσεβιτς


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.