Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

Περίπατος στη Θεσσαλονίκη

Υγιεινός περίπατος στη Θεσσαλονίκη ήταν για την ομάδα μας η ρεβάνς κυπέλου. Μέχρι το 20ο λεπτό ένα εξαιρετικό φάουλ του Νούνιεζ και ένα ψύχραιμο πλάσε του Μήτρογλου, μετά από ασίστ του Μιχάλη, είχαν τελειώσει την υπόθεση πρόκριση. Οι φιλότιμες προσπάθειες του Ηρακλή έφεραν απλά την ισοφάριση στο τέλος του παιχνιδιού έχοντας βέβαια και την βοήθεια του Σηφάκη ο οποίος δεν ήταν και στην καλύτερή του βραδιά.

Περισσότερο ενδιαφέρον είχε η επιστροφή των Ντομί και Ραούλ Μπράβο μετά από 5 περίπου μήνες, δημιουργώντας έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον νέο προπονητή που πλέον έχει 3 ακριβοπληρωμένους παίκτες για τη θέση του αρ. μπακ.

Γενικά η ομάδα είχε αρκετό τρέξιμο και διάθεση και φαίνεται ότι το τέλος των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων απελευθέρωσε -πνευματικά κυρίως- τους παίκτες μας. Πρέπει όμως να δούμε την ομάδα και σε πιό γερά τεστ από το χθεσινό.

Στο περιθώριο του αγώνα το 4-4-2 με το οποίο ξεκίνησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, το οποίο μετατράπηκε σε 4-5-1 μετά την πρώτη αλλαγή και σε 4-6-0 προς το τέλος προσπαθώντας- ίσως- να μας πει ότι η διάταξη στον γήπεδο και η φυσική θέση των παικτών δεν σημαίνει απαραίτητα και «επιθετικό» ή «αμυντικό» τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Τέλος ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην εξαιρετική τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα. Αψογος ο εκφωνητής χωρίς εξυπνάδες και βαθυστόχαστες αναλύσεις έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ. Αξιος ο μισθός του και μακάρι να τον μιμηθούν και οι συνάδελφοί του.

Σχολιάστε τα «συστήματα» της ομάδας και την μετάδοση του αγώνα στο φόρουμ του Θρύλου.

Η σύνθεση της ομάδας μας.
Σηφάκης, Πάντος, Ντομί (Ραουλ Μπράβο), Ζεβλάκοφ, Σεζαρ, Λεντέσμα, Πατσα, Μενδρινός, Μήτρογλου(Γκαλετι), Κωνσταντίνου(Μπελούτσι)


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.