Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Ένα διπλό απ' όλα......!

Μετα τη χθεσινή τιμητική ισοπαλία του παο στη Λεωφόρο με τον Ηρακλή, το σημερινό παιχνίδι ήταν μοναδική ευκαιρία για το Θρύλο να κερδίσει και να ξεφύγει με τέσσερις βαθμούς από το δεύτερο της βαθμολογίας. Παρόλο που η ομάδα παραταχθεικε στο γήπεδο της Λιβαδειάς με αρκετά επιθετικό προσανατολισμό (με το Γκαλετι να επιστρέφει, το Μπελουτσι σε ρόλο οργανωτή, το Τζολε στα χαφ και το Σισιτς στο αριστερό άκρο της επίθεσης) το ξεκίνημα ήταν εξαιρετικά άσχημο με αποτέλεσμα ο Ντιμπαλα να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους μόλις στο 7ο λεπτό. Η κακή εικόνα της ομάδας μας συνεχίστηκε μέχρι το πρώτο τέταρτο με τις λύσεις στην επίθεση να είναι απο μηδενικές έως ανύπαρκτες. Απο το 15 και μετά όμως σιγά σιγά οι παίκτες φάνηκε να ξεπερνούν το σοκ που τους προκάλεσε το γκολ του Ντιμπαλα και άρχισαν να ανεβαίνουν σταδιακά προς τη περιοχή του Λεβαδειακου.

Ενα φάουλ όμως χρειάστηκε για να ξεκλειδωθεί η σφιχτή άμυνα των γηπεδούχων. Ηταν το 19ο λεπτό όταν ο Λουτσιανο Γκαλετι με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, άφησε "άγαλμα" το τερματοφύλακα της Λιβαδειάς και έφερε το σκορ στα ίσια. Απο εκεί και πέρα και μέχρι το ημίχρονο το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού, ο οποίος στο 32ο λεπτό μπήκε μπροστά στο σκορ με τέρμα του Φερναντο Μπελουτσι έπειτα από ωραία συνεργασία Κοβασεβιτς, Γκαλετι και Μπελουτσι. Δυο λεπτά πιο μετά ήταν η σειρά του Νταρκο να σκοράρει......με το 1-3 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σχετικά ανιαρό με τον Ολυμπιακό να έχει μια σχετική υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο.......αλλά η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία έγινε από το Λεβαδειακο στο 75ο λεπτό όταν ο Μοντογια δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενό τέρμα, κάτω από την πίεση του Σεζαρ. Ετσι το παιχνίδι έληξε με το σκορ να είναι στο 1-3 και το Θρύλο να πετυχαίνει ένα διπλό που είχε απ' όλα.....τους 3 βαθμούς, άνετη νίκη, λίγη καλή μπάλα και κανένα τραυματισμό. Πλέον η σκέψη όλων βρίσκεται στο παιχνίδι με την αεκ την επόμενη Κυριακή.

Σχολιάστε το ματς στο φόρουμ των thrylos-fans!


Ολυμπιακός:
Νικοπολίδης, Λεονάρντο, Σέζαρ, Στολτίδης, Γκαλέτι (Κωνσταντινου), Κοβάσεβιτς (Νουνιεζ), Άντζας, Μπελούτσι, Πάντος, Σίσιτς (Πατσατζογλου), Τζόρτζεβιτς


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.