Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2008

Δονήσεις στο Nokia Arena

Τεράστια νίκη, κυρίως ψυχολογικής σημασίας, πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Ισραήλ, επικρατώντας με 82-87 της Μακάμπι κάνοντας ένα πολύ γεμάτο και ουσιαστικό παιχνίδι. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λυν Γκρηρ που με 27 πόντους 6 ασσιστς και 8 κερδισμένα φάουλ. Άξιοι συμπαραστάτες οι Μπουρούσης, Τζάκσον και Πρίντεζης.

Μετά από πολύ καιρό ειδαμε κάποια πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού που μας άρεσαν ιδιαίτερα και μας γέμισαν ελπίδες για το μέλλον. Το κυριότερο είναι οτι ειδαμε τους παιχτες να σουτάρουν. Δεν φοβήθηκαν τα σουτ, όμως δεν ξέφυγαν κιολας από τα φυσιολογικά επίπεδα. Έτσι δεν ειδαμε "τραβιγμένα" σουτ. Ειδαμε γρήγορο passing game σε 1-2 περιπτώσεις, είδαμε ουσιαστική κίνηση στην επίθεση, ενώ ειδαμε και παιχτες που εδω και καιρό είχαν μέτρια απόδοση, να κάνουν τα ξεσπάσματά τους, όπως ο Βασιλόπουλος, ο Μπουρούσης και ο Πρίντεζης.

Η νίκη αυτή σημαίνει οτι μαθηματικά έχουμε πιθανότητες ακόμα και για την πρώτη θέση του ομίλου, αλλά κατα την ταπεινή μου άποψη, το σημαντικότερο κέρδος από αυτη τη νικη ειναι ψυχολογικό.

Σχολιάστε την απόδοση των παιχτων, την τακτική του προπονητη και τον αγώνα στο forum


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.