Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Και τώρα... η Ρώσικη Αρκούδα!

Ο αγώνας ήταν εύκολος. Το αποτέλεσμα καθορίστηκε μόλις από τα πρώτα λεπτά. Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση σήμερα το απόγευμα κόντρα στην ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων, παίρνοντας άνετα την νίκη με 82-53. Ο Γιαννάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες της ομάδας. Τραυματίας αποχώρησε ο Γιώργος Πρίντεζης στο ημίχρονο, ωστόσο ο τραυματισμός του φαίνεται να είναι ένα ελαφρύ διάστρεμμα, και θα ακολουθήσει κανονικά την ομάδα στην Μόσχα για το μεγάλο παιχνίδι, κόντρα στην παρέα του Θοδωρή Παπαλουκά και του Νίκου Ζήση.

Χωρίς τον Αρβιντας Ματσιγιάουσκας στο ρόστερ (ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποφάσισε να τον ξεκουράσει ενόψει ΤΣΣΚΑ) και με τον Γούντς να επιστρέφει στο Ελληνικό πρωτάθλημα αντί του Μάρκ Τζάκσον που τις προηγούμενες μέρες αποτέλεσε παρελθόν για την ομάδα, ο Ολυμπιακός πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα προηγούμενος με 14-4 και 25-16. Το ημίχρονο βρήκε τους Πειραιώτες να προηγούνται με 20 πόντους διαφορά (44-24), την μέγιστη μέχρι σ'εκείνο το σημείο του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός κατέβασε ακόμη περισσότερες στροφές, και έτσι η ΑΕΚ βρήκε την ευκαιρία και μείωσε προσωρινά στο 59-44. Όμως, οι από εκείνο το σημείο και ύστερα οι παίκτες του Ολυμπιακού σοβαρεύτηκαν και με επιμέρους σκόρ 23-8, κατάφεραν να κάμψουν τελικά την αντίσταση των κιτρινόμαυρων με το τελικό σκόρ να βρίσκει τον Ολυμπιακό νικητή με 29 πόντους (82-53).

Σχολιάστε τον αγώνα στο φόρουμ των thrylos-fans.net!

Τα δεκάλεπτα: 25-16, 44-24, 59-44, 82-53

Ολυμπιακός (Παναγιώτης Γιαννάκης): Μπλάκνεϊ 5 (1), Παπαμακάριος, Γουντς 16 (2), Πρίντεζης, Καυκής, Μπουρούσης 9, Τσακαλίδης 11, Γκριρ 11 (1), Μαυροκεφαλίδης 2, Βασιλόπουλος 6, Βασιλειάδης 15 (2), Τεόντοσιτς 7 (1).

ΑΕΚ (Βαγγέλης Αγγέλου): Σι 7, Παπανικολάου 3 (1), Ταπούτος 2, Κυρίτσης 14, Χατζής 7 (1), Μπάρλος 7, Έιβερι 2, Σίμτσακ 9, Βασίλιεβιτς, Σιούτης 2.


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.