Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Καρχαρίας!

Η Σιντεκ Καζαν δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του αυτοκράτορα του Ελληνικού πόλο προς τη φάση των 8 του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης. Οι παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου για μια ακόμα φορά έβγαλαν πάθος μέσα στη πισίνα και παρά την πίεση που δέχθηκαν προς το τέλος του αγώνα από τους αντιπάλους τους, κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη νίκη (10-9) που τους δίνει τη πρώτη θέση στο γκρουπ και ταυτόχρονα τους στέλνει στους προημιτελικούς της διοργάνωσης. Μεγαλος στόχος βέβαια μια ακόμα συμμετοχή σε φάιναλ-φορ.

Εμεις θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και ένα ευχαριστώ σε αυτή την ομάδα που κάθε χρόνο μας χαρίζει χαρές και μας κάνει περήφανους.

Σχολιάστε την ομαδαρα μας στο φορουμ των thrylos-fans.net!

Tα οκτάλεπτα 6-3, 1-2, 1-3, 2-1


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.