Τελευταίοι Αγώνες: Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - / - / Μπάσκετ: Ολυμπιακός - / - / Πόλο: Ολυμπιακός - / - / Βόλλεϋ: Ολυμπιακός - / -

Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Έτσι ονειρευόσαστε τον Ολυμπιακό...

Υπάρχει μία κυρία που ονομάζεται Νέμεσις και σήμερα έκανε την εμφάνιση της με τον πιο ηχηρό τρόπο.

Διότι κάποια στιγμή όλα πληρώνονται.

Όταν αποφασίζεις να διώξεις με τον χειρότερο τρόπο έναν άνθρωπο ο οποίος έφτασε την ομάδα ψηλά (και θα μπορούσε ακόμη ψηλότερα) και αφήνεις την ομάδα γυμνή στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς, θα το πληρώσεις.

Όταν η ψύχωση για το πρωτάθλημα επανεμφανίζεται βίαια καταστρέφοντας μία όμορφη προσπάθεια, αυτό πληρώνεται.

Όταν κάποιοι θεωρούν τον Ολυμπιακό κτήμα τους νομίζοντας ότι μπορούν να του φέρονται σαν παιδικό παιχνίδι, και αυτό πληρώνεται.

Φυσικά αύριο θα μάθουμε ότι όλα αυτά που είδαμε σήμερα ήταν κατάλοιπα από την δουλειά του Λεμονή.

Δεν τρώμε κουτόχορτο. Γνωρίζουμε πολύ καλά τους υπεύθυνους. Και αυτοί δεν είναι ούτε οι παίκτες (δυστυχώς χωρίς την σωστή καθοδήγηση δεν μπορούν να καταφέρουν κάτι), ούτε και ο "προπονητής" (σαν να βάζεις έναν άσχετο απο οδήγηση να κουμαντάρει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο).

Ελπίζω να χαρήκατε τον "επιθετικό Ολυμπιακό" σας τον οποίον τόσο πολύ σας είχε "στερήσει ο Λεμονής".

ΥΓ1: Κανένα σχόλιο για το παιχνίδι.
ΥΓ2: Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πανάξια νίκη της.

Σχολιάστε το παιχνίδι στο φόρουμ των thrylos-fans.


Ολυμπιακός (Χοσέ Σεγκούρα): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Λεονάρντο, Ζούλιο Σέζαρ, Αντζας, Στολτίδης, Γκαλέτι, Λεντέσμα (67' Σίσιτς), Κοβάσεβιτς, Μπελούτσι (77' Κωνσταντίνου), Τζόρτζεβιτς


Απαγορεύεται κατά τον Ν.2121/1993 και κατά τη διεθνή σύμβαση της Βέρνης η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή - ολική, μερική, περιληπτική - η κατά παράφραση, η διασκευή, απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιοδήποτε μέσο και τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ προηγούμενης έγγραφης άδειας του εκδότη.